Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

FTouchFlo ver. 1.0

FTouchFlo ver. 1.0

Dakle ovo je aplikacija koju je razvio WM developer čije radove možete pratiti na XDA Developers ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143 )

Radi se o aplikaciji koja omogućuje scrolanje prstom u WM5 & WM6 sustavu.
    Također posjeduje mogućnost gesti koje možete aktivirati određenima potezima.
    Geste možete mjenjati u konfiguracijskoj datoteci.
    Scrolanje uredno radi, provjereno na MDA Pro, mada kod nekih aplikacija pravi probleme.
    Recimo kod FunContacts, iGO, Picsela i sličnih aplikacija gdje se već koristi mogućnost scrolanja prstom tu će doći do sukoba i scrolanje neće raditi.
    Da bismo spriječili sukob tada jednostavno u konfiguracijskoj datoteci navedemo ime .exe datoteke te aplikacije kao "excluded" kod koje dolazi do sukoba, i tada će sve najnormalnije raditi.

Scrolanje u office-u, web pregleniku, Resco exploreru...ma zapravo u cijelom sustavu radi odlično.
    Aplikacija prepoznaje kada želimo scrolati ekran, a kada želimo pritisnuti neku opciju. Također ju je moguće trenutno isključiti da bismo umjesto scrolanja označili neki text.
    Fenomenalno!!!

Instalacija je jako jednostavna i postavke se jako jednostavno mjenjaju.
    Pa tako primjerice ja sam si postavio da potezom od desno na lijevo preko cijelog ekrana zatvaram aplikaciju, a potezom od lijevo na desno minimiziram aplikaciju.

Definitivno vrijedi provjeriti.
    Više ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isprobao odavno, ali mi se ne svidja aplikacija uopce.. Ne svidja mi se to kad pustis ekran on prestaje skrolat, znaci ne nastavlja se skrolanje poslije geste po ekranu vec moras non stop vuch prste po ekranu da bi se skrolalo..

Puno kvalitetnije obavlja posao novi SPB Pocket Plus v4.0 sa Smart Scrolling opcijom..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shamanix Pregledaj post
    Puno kvalitetnije obavlja posao novi SPB Pocket Plus v4.0 sa Smart Scrolling opcijom..
    FTouchFlo donosi scrolanje na bazi cijeloga sustava...znači control Panel, explorer, messaging, web, sve opcije gdje postoje scroll barovi, today ekran i sve što postoji.
    Nisam isprobao SPB Pocket Plus ali nisam siguran da on omogućuje sve to.

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne omogucuje skrolanje svugdje gdje imas scroll barove, ali omogucuje u File Exploreru, Messagingu, Internet Exploreru, Pocket Outlook ( kontakti ), Programs & Settings, Search, SPB Finance, SPB Imageer, SPB Insight i SPB Traveler.

Koristio sam oba dva i meni osobno je bolji novi Pocket Plus, jel on nastavlja skrolanje kad pustis ekran ovisno o tome koliko si brzo prst pomaknio, dok ovaj TouchFLO stane cim pustis ekran, tak da mi nije bas nesto...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izišao je i FTouchFlo ver. 1.1 HOTFIX
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143

+ Odgovori na temu