Ja sam isao u Austriju i nisam imao nikakvih problema s tele2 signalom...
A iskreno mob tamo nisam ni koristio jer mi nije trebao, poslao sam 2-3 poruke i imao jedan poziv, tak da nemogu bas reci da sam testirao signal gore, al problema definitivno nisam imao.

Meni je najbolje kad navecer listam malo oglansik, pa zivkam, ne gledam uopće dal zovem 095 il 098 i 091, pa tako malo češće i malo više, i dođe mi račun manji od 150 kn
Prije sam imao i vip i simpu i po 100kn mjesecno na svakom (a fakat sam razgovarao puno manje nego sad, pazio sam kolko mi poziv traje) za isto ovo sto sad na teletu napravim za manje od 150 (kikiriki tarifa)...tak da..tele2 rulz! (da ne spominjem teglenje 2 mobitela)
Većina frendova mi je prešla na 095, a oni koji su ostali na simpi/vipu zivkaju me pa poklope da ja njih nazovem jer je njima skupo!!!! U zadnje vrijeme ih više ne zovem nazad jer mi to fakat ide na živce.

A od kad je mms besplatan stižu mi računi od 100 kn (a punim mob svaku večer i svaki dan praznim inbox i sent jer popunim memoriju i ispraznim bateriju, pa vi racunajte kolko mms-am)

Vip i simpu sam bacio kad je tele uveo mms.