= Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
da, to je ok...ali kada smo se vratili u hrvatsku, on nikako nije mogao uspostaviti poziv doma...nije uopce davalo nikakav zvuka...tisina, i onda bi islo tu-tu-tu, ili bi pisalo "greska na mrezi"...a pisalo mu je tele2...
a kad smo prelazili granicu, meni se je s vipa automatski prebacilo na si mobil, pa na one (ili koju vec...nije bitno...)...a njemu nikako, iako je prebaceno na automatski...morao je rucno prebacivati a ponekad se uopce nije htjelo...frendica je imala problema samo u sloveniji...
ne znam koliko domaca mreza ima veze sa mrezom u inozemstvu, ali po mom iskustvu, ima jako puno...jer eto, sve tri mreze i jedino moja radi...tako da... ne kazem ja da je tele los ili nesto, ali svakako im signal jos nikako ne valja...jer kada smo u centru zagreba, i zovem decka na mob, ponekad uopce nije dostupan...a ako je, onda jako prekida...i pol tog ga ne cujem...
jedno vrijeme sam i ja koristila tele, ali kada sam otisla u bratislavu i nisam imala ni signala ni nis, odustala sam...
istina je da su nesto jeftiniji, to je istina...pogotovo ako ne mozes uspostaviti poziv...tada su najjeftiniji...

Daj nam objasni kako domaća mreža ima veze sa mrežom u inozemstvu...
Rekao sam da je trebao samo ugasiti i upaliti mob!Kada ulaziš u roaming moraš ukucati jedinicu zajedno sa PIN-om.
U Zagrebu nigdje nisam imao problema sa Tele 2 mrežom.