= Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
Prije svega moraju popraviti kvalitetu svojih usluga; pokrivenost, SZK ... nije sve u cijeni, ima nešto i u kvaliteti (inače bi svi vozili Dacie Logan )
hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu...
a kad smo se vracali, i presli u hrvatsku, on je pokusao nazvati doma, imao je signala, ali nikako nije mogao uspostaviti poziv...tako da je na kraju nazvao s mog mobitela...

sta mi vrijedi da je tele2 jeftiniji, ako me ne sluzi onda kada mi treba...

takoder, decko ima vip i tele2 broj, i kada ga zovem na tele2, stalno prekida...prvo smo mislili da je do mobitela, ali kad stavi vip unutra sve funkcionira...tako da...ne znam koliko mi to vrijedi sto je jeftiniji jer me ljudi s njega nis ne cuju i stalno prekida...

a na vipu sam iz razloga sto ima vip frends, koji je za pretpplatnike besplatan...racuni su mi do 120kn i to mi je posve dovoljno...