Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega moraju popraviti kvalitetu svojih usluga; pokrivenost, SZK ... nije sve u cijeni, ima nešto i u kvaliteti (inače bi svi vozili Dacie Logan )
    Nije ovo za mene ...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
    Prije svega moraju popraviti kvalitetu svojih usluga; pokrivenost, SZK ... nije sve u cijeni, ima nešto i u kvaliteti (inače bi svi vozili Dacie Logan )
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu...
    a kad smo se vracali, i presli u hrvatsku, on je pokusao nazvati doma, imao je signala, ali nikako nije mogao uspostaviti poziv...tako da je na kraju nazvao s mog mobitela...

sta mi vrijedi da je tele2 jeftiniji, ako me ne sluzi onda kada mi treba...

takoder, decko ima vip i tele2 broj, i kada ga zovem na tele2, stalno prekida...prvo smo mislili da je do mobitela, ali kad stavi vip unutra sve funkcionira...tako da...ne znam koliko mi to vrijedi sto je jeftiniji jer me ljudi s njega nis ne cuju i stalno prekida...

a na vipu sam iz razloga sto ima vip frends, koji je za pretpplatnike besplatan...racuni su mi do 120kn i to mi je posve dovoljno...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu...
    a kad smo se vracali, i presli u hrvatsku, on je pokusao nazvati doma, imao je signala, ali nikako nije mogao uspostaviti poziv...tako da je na kraju nazvao s mog mobitela...

sta mi vrijedi da je tele2 jeftiniji, ako me ne sluzi onda kada mi treba...

takoder, decko ima vip i tele2 broj, i kada ga zovem na tele2, stalno prekida...prvo smo mislili da je do mobitela, ali kad stavi vip unutra sve funkcionira...tako da...ne znam koliko mi to vrijedi sto je jeftiniji jer me ljudi s njega nis ne cuju i stalno prekida...

a na vipu sam iz razloga sto ima vip frends, koji je za pretpplatnike besplatan...racuni su mi do 120kn i to mi je posve dovoljno...
    Signal u Austriji ne ovisi o signalu naše mreže već njihove,tak da je svejedno jel imaš vip ili neku drugu mrežu.A šta se tiče Tele 2 kada se dodje iz roaminga potrebno ga je ugasiti i ponovno upaliti.Ništa drugo...
    Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu......

A jel ti znas da kad si u roamingu onda bi svi trebali imati isti signal ako koristite istu mrezu? Sad ako se on nije mogao spojiti to je druga stvar, ali home network nema veze sa signalom u stranoj drzavi!
    ...also known as El'AnDrA...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Vip novosti od 01.09.
    By Scitec in forum A1
    Odgovora: 101
    Posljednji post: 18-07-2008, 02:10
  2. Tele2 novosti
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 280
    Posljednji post: 05-05-2007, 17:09
  3. Novosti iz T-mobilea