vjerojatno soft
offtopic: zašto ti komp radi preko noći?
Ne zeli mi puniti mob preko usb kabla, ostavio sam preko noci, ikona za bateriju je blinkala kao kad puni, ali se crtice nisu pojavljivale, ujutro je mob bio ugašen, baterija se ispraznila! imam još dvije baterije,ne zeli puniti ni jednu.Šta se dešava?
Nemam punjac da preko njega punim!
vjerojatno soft
offtopic: zašto ti komp radi preko noći?
U vezi softa punio se je s tim softom par dana, i sve je bilo bez problema.
Na njemu je t-mobile brandirani soft, jer drugoga nemogu nabaviti nigdje.
Sve tri baterije koje imam su prazne,kad hocu upalit mob samo zasvjetli tipkovnica, a kad uštekam usb kabl i hocu upalit mob, ni tipkovnica se ne pali, ništa...
Frend ce mi posudit punjac, mozda ce se s njim dati napuniti.
Ali vec jucer mi je bilo cudno, punio se 2 sata, indikator za bateriju je blinkao kao kada puni,ali ni jedne crtice nije bilo nakon sat, pa sam reko nek ostane do jutra.
Pokušaj s punjačem, ako neće tada znaš - hardware
Ok! u svakom slučaju ću se javiti s rezultatima
Probao s punjačem,prikaže se status punjenja i mob se cijelo vrijeme resetira.
Stavio sam frendovu bat. od V360, mob radi savršeno, flashao sam ga ponovno, opet isti problem.
Konstantno se resetira!
Šta mi je činiti?
servis.............
Eh odjet ću ga a šta mi drugo preostaje!
Nego bio je on na servisu, jer je upao u vodu, i rekli su ništa, a ja sam ga nakon 3 mjeseca sušenja uspio oživjeti, radio je tjedan dana i sad ovi problemi!
Jucer sam napunio bateriju pomocu V36O stavio u V235, i nadopunjava je danas preko usb kabla bez problema,ali neželi puniti praznu bateriju ni preko punjača ni preko usb-a, špta mu je neznam.
Nosim ga na servis!
![]()
Bookmarks