niz stvari treba pregledat...
jesi postavljao kakvu zaštitu? da ti lap vidi mrežu uopće?
vec duze vrijeme sam spojen sa kompjutorom do rutera zicno...Tocnije radi se o ovome ruteru D-link G684T...I do danas je sve stimalo..Mislim i sada stima.Ali kada sam isao laptop spojiti na njega znaci preko wlana na ruter da budem na netu on se conectao ali nece na internet.Probavao sam preko svih explorera i nece.
Jeli zna neko zasto ili zna kako to rijesiti ..Hvala
niz stvari treba pregledat...
jesi postavljao kakvu zaštitu? da ti lap vidi mrežu uopće?
Nikakva zastita laptop vidi mrezu i konektan je na nju.Ali nemoze na internet kada je konektan
Pokušaj u internet opcije-veze-lan postavke da je označeno odredi lan postavke automatski
pogledaj postavke router-a moze bit da blokira promet prema internetu ako se bezicno spajas...
Nazovi sluzbu za korisnike. Mislim da trebas upisati korisnicko ime i lozinku ako si resetirao router. Uglavnom nazovi sluzbu za korisnike i problem ces rijesiti sa agentom...
Ja imam takav adsl i takve probleme kad je spojen a nece na internet (mislim otvoriti preglednik) samo iskopcam router iz struje malo pricekam i ponovo ga ukopcam kad starta sve normalno radi.
svaki Dlink router ima posebnu opciju koju moraš uključit da bi ti shareao internet na wlan... i tu opciju nađeš u njegovim postavkama wirelessa...
vrlo jednostavno...
ja sam imo sim routerom problema, sve dok prekjucer nisam firmware stavio novi i radi sad ko cukica i dobio sam snjim puno opcija dodatnih koje pomazu...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks