treba ti kabel za E700 i neki program, za ovo pucam bezveze: možda ti je to znak za GPRS![]()
danas sam kupio E 700 mobitel je strava e sada sta treba da kupim da bi ga spojio sa kompom i prebacivao muziku itd u njega hvala citao sam stare postove ali mi bas i nije jasno
P.S:znal mozda ko ima E 700 sta mu znaci ona ikona na velikom dispelju pored baterije ona narandzaste boje i na malom displeju je ispod baterije haman da sam nesto cackao i to se pojavilo
treba ti kabel za E700 i neki program, za ovo pucam bezveze: možda ti je to znak za GPRS![]()
Možeš i preko IrDA-e, ali sve osim slika. Igre možeš skidati samo s neta (nemožeš ni s kablom ni s IrDA-om)
Dobro vece!!!!!!!!!!
da li netko moze objasniti zasto mi e700 ima plavicastu nijansu kad snimim sliku mnogi su mi rekli da e-700 snima bolje slike od motorole 525 eeeeee danas sam se uvjerio da nije tako ili je mozda moj e-700 u kvaru
ma za znak je sigurno nesto bezze a znaci preko Ird-e mogu
melodije jel a preko kabla slike
Preko kabla sve osim jave, a preko IrDE sve osim jave i slika.
da nemaš slučajno uključen neki efektPoslao: dgjm
Dobro vece!!!!!!!!!!
da li netko moze objasniti zasto mi e700 ima plavicastu nijansu kad snimim sliku mnogi su mi rekli da e-700 snima bolje slike od motorole 525 eeeeee danas sam se uvjerio da nije tako ili je mozda moj e-700 u kvaru
a kolika je cijena kabla i irde slike mi i ne trebaju imam odlicnu kameru i sta cemi vise al opet me taj znak pored baterije na displeju muci da mi je da i to nadem de i to odklonimo znalk mozda sta bi moglo bit
Dobro vece KNIFA!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala na odgovoru ali nemam ukljucen nijedan efekt.Ustvari zasto sam to pitao:kum je jucer kupio motorolu 525 mislio sam da je samsung bolji kod snimanja slika ali vjeruj nije maloprije sam dosao od jednog lege i njegov samsung isto ima plavicastu nijansu kod snimanja napominjem da je slikano u unutrasnjosti tj. u zatvorenom prostoru .u svakom slucaju hvala na odgovoru.Ako mogu reci dajem prednost motoroli 525 u odosu na samsung e-700
dgjm - imal kod tebe znaci na displeju (unutrasnjem) pored baterije nekakav znak narandzaste boje i kada zatvoris mobitel na vanjskom displeju bude s desne strane ispod baterije Hvala unaprijed
Veece!!!!!!!!!!!!!!!
sorry ali nema evo pitao sam i sina ali ni on ne zna pitat cu u ponedjeljak ako nije kasno
Tareeee!!!!!!!
evo imam cijelo uputstvo na CRo i sa svim slikama i objasnjenjima
meni,sound seting,incomingcall,alert tipe,tu ti se nalazi ta dumina a oznacava vibraciju a zatim zvono.Nadam se da je to ,to
Tare !!!!!!!!!!!!!
objasnjenje kaze ovakoojavljuje se ako ste vrstu dojave za dolaznepozive ugodili na VIBRACIJA ili Vibracija zatim melodija
aha okejj hvala ti puno a za kameru pokusaj da malo sliku izbjelis kada slikas
ne vrijedi pokusao sam sve mile moguce nacine ali moram priznati da motorola 525 ipak pravi bolje slike.Kad sve zbrojim mozda ga i prodam imam jos garanciju za njega pa mozda i dobijem neku lovu,vidjet cu zanima me e-710 ili 715,
to su dobri mobiteli neznam meni na E700 slika je odlicna slikana necu ga jos prodavat sutra kupujem irdu a sada trenutno skida onaj program koji je neophodan za prebacivanje
mozetel mi dati neki sajt link stranicu gdje ima mmf melodija i slika za moj E 700
Ja sam preko infracrvenog skidao s moba na komp slike bez beda i isto tako stavljao slike s kompa na mob.Poslao: Dark
Preko kabla sve osim jave, a preko IrDE sve osim jave i slika.
@tare - sve o spajanju e700 s kompom i prebacivanju slika prek IrDe ti pise sve po svud na ovom forumu. Pogledaj malo starije teme!!!
hvala ali ja sam kupio irdu i vec sam ubacio i slikice i melodije a sada mi samo treba dobar link za slikice i one animacije i melodije ili kakav program koji pojacava midi melodiju jer se sabo cuje u mobu i jos jedno pitanjce mogu li se ubacivat mislim ubacena melodija u mob mozel se koristit kao zvuk za sms
mob u mercatoneu dođe 2700kn
ocel ko rec stranicu gdje ima melodija i slika boze mili 2 dana niko ne odg na samsung
http://valrasbodyfitness.online.fr/software.htm <--- odlična stranica sa još boljim slikama. Istina, za t610 ali savršeno izgledaju na e700.
@Dgjm , onda si uzmi motorolu 525! Usput, kod kojeg si švercera nabavio mob?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
hvala hrc
Bookmarks