odi na hotmailovu stranicu odnosno msn-ovu i tamo se logiraj te onda u msn-u sign in....
evo instalirao sam ponovno windows i instaliram msn mesenger. imam stari account, i nece raditi, napravim novi i nece raditi, znacid da nisam zaboravio lozinku. neznam sta da vise napravim pa ako znate pomozite.
evo ovo mi pise:
We were unable to sing you into Windows Live Messenger at this time.
Please try again leater.
Windows Live Messenger has made severval failed attempts to sing you in. Your firewall may be blocking Windows Live Messenger from connecting to the service. Please review your firewall settings. See the retailer's instructions for more information.
Error code: 80048820
Extended error code: 80048412
please HELLLP!
odi na hotmailovu stranicu odnosno msn-ovu i tamo se logiraj te onda u msn-u sign in....
★★★★★
neradi svejedno, logiro sam se na nihovu stranicu, tamo se hoce logirat ali na msn messengeru nece se regat....
znaci kad se na njihovoj stranici logaš onda nemoj izlazit iz nje vec na msn-u probaj sign in...meni je to bio problem...tako sam napravio i radilo mi je
★★★★★
cudno meni se to svaki put pojavi kad zelim se ulogirat....iz drugoga pokušaja se tek uspijem ulogirati......a ako ne reconect si napravim i onda uspijem se logirati.....avant probaj i tako.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Evo ovako...error 80048820,nadam se da će ti ovo biti od pomoći
http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080048820
meni je ta stranica pomogla puno puta...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ej sorry na off topicu imam samo jedno pitanje da ne otvaram novu temu imam ovaj msn plus i može li mi netko reć dali ima neka scripta za skinut da mogu slat više od 5 ''prilagođenih emotikona''?? ili mogu to nekako drukčije riješit da ih mogu više slat?? hvala.
What else you gonna do on a saturday?
kažeš da si reinstalirao windowse...pogledaj samo jel ti je točno vrije, datum i uključi sinkronizaciju...meni se jednom nije htio spojiti jer sam bio godinu pa eto našo riješenje u googlu
imaš opciju u windows mess.repair connection ili tako nešto pokušaj s tim meni je to upalilo
Jesi probao to??
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks