Tražim crack ali nikako,
sve u svemu nisam baš zadovoljan sa st60.prije sam imao s45 i radio je kao urica a ovaj šteka.
Novost je da se sada poslije alarma jednostavno blokira ni naprijed ni nazad,moraš vaditi bateriju i ponovo upaliti.
Kad se sve vrati na tvorničke postavke opet radi normalno,mora se resetirati.nešto mu ne valja sa memorijom a po saznanjima softwer izgleda šup ko ementaler.Valjda če izači novi dok traje garancija.
Tražim crack ali nikako,
meni je ok kaj se mobitela tice ovi sitni detalji daju se progurat, ali me zivcira kak je sve pedantno napravljeno od fine plastike te imas osjecaj da bi ti se u rukama mogao raspasti ak ga malo jace stisnes.
Ma ako izađu patchevi za npr. melodiju poruke,pokazivanja broja slova u poruci,jave preko kabla,malo više snimanja vlastitih melodija ili filmića itd.
Jedino sam skužio da se zvuk kamere iskljući kad iskljućiš tonove na mobu sa *.
Je istina fin ko guzica, moraš pazit da se ne raspadne.
Što se tiče budilice skužio sam ako je pozadina animrana onda bloka a ako je normalna slika sve je u redu.
Mislim da će ubrzo neki patchevi doći pa če se i to srediti.
Ali mene još uvijek NAJVIŠE ŽIVCIRA LOGOOPERATERA, tu su ga zajebali do daske.
@smucalo
skini ovu prozirnu sliku i postavi je kao logo na svom st60.
http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/s...o/prozirna.gif
maraschino - PTICICA
smart tool raadi, cak bolje od cell phone managera. sad me zanima jel ima koji prog da radi na st60 i da se mogu njime uplodat igrice
3aTmr hvala na pomoći ali ne šljaka.Postavim prozirnu kao logo a ono HT mobile sjaji na bijeloj podlozi da te oči zabole.
Sve sam pokušao ali ne ide nikako.Na kraju ču morati popustiti ili ga zgaziti.
I još jedno pitanje ako otključam mob na VIP mog li ga ponovo zaključati a da se ne primeti radi garancije.
Kad postavim bilo što za logo u bitmap to se pojavi iznad HTmobile, a ne preko njega.
hmm, cudno da ga ne prekrije prozirna slika...
mob uvijek mozes kasnije zakljucati na mrezu ako to hoces...
nece se primjetiti da je bio otkljucan
maraschino - PTICICA
samo mozes sčilu postavit kao pozadinu, ali time ne prekrivas logo operatera. a za postavljanje slike operaterna ne postoji. Postoji ocija u postavkama koja se zove iskljucivanje loga, ali i kad je ukljucena ne radi. tak da za ovo ne postoji rijesenje. osim ak ko ima jos kakvu idejuPoslao: 3aTmr
hmm, cudno da ga ne prekrije prozirna slika...
mob uvijek mozes kasnije zakljucati na mrezu ako to hoces...
nece se primjetiti da je bio otkljucan
Pretvoriš sliku iz gif formata u bitmap i dobiješ opciju da je postaviš kao logo operatera.
U postavkama onda opcija isk/uklj logo radi.Ali ne prekrije HTmobile nego prekrije jedan dio slike iznad njega.Ako je prozirna onda bude bijelo a ako je crna onda taj komadić bude crn.Bit svega je da mora biti bitmap format slike da bi se mogla postaviti kao logo.
Ma mob je zivo sranje, puno bugova. Jel mozete dok ste na wap-u upisivati ime stranice (npr. www.google.com), ja ne, meni se odmah zablokira i moram bateriju izvaditi
Nemam pojma nisam probao.Kad sitgnem isprobati ću.
A slažem se da je softwer pun bugova.Nadam se da če izaći novi, i da će patchevi sve to popraviti jednog dana.
bojim se da tu nece biti bas patcheva. ipak su patchevi pisani uglavnom za prave siemense, ali tko zna, u nadi je spas...
maraschino - PTICICA
Konacno,mojoj muci je spas,sutra prodajem st55 i kupujem SX1!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
E da ako ima neko sad na forumu nek mi kaze dal uz sx dolazi mmc ili ju treba posebno kupiti?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
posebno ju trebas kupiti
maraschino - PTICICA
f***. i ja bi.Poslao: alcatraz
Konacno,mojoj muci je spas,sutra prodajem st55 i kupujem SX1!!!!!!!!!!!!!!!!
ipak st60 nije tak losh.
jel mi moze tko reci cemu sluzi onaj DOP. PRIJEM INFA u MMS POSTAVKAMA.
i meni isto zablokira. probbaj s foromPoslao: robija
Ma mob je zivo sranje, puno bugova. Jel mozete dok ste na wap-u upisivati ime stranice (npr. www.google.com), ja ne, meni se odmah zablokira i moram bateriju izvaditi
MOJI LINKOVI- PRAZNO - upises ime i url stranice i kas spremis pokrenes.
meni radi
bilo bi vrijeme da nest poduzmu s tim patchevima. poslat cu mail siemensu pa da vidimo sta ce bit.
E IMA JOS JEDNA FORA BLOKIRANJA KOJA MENI RADI. PRITISNES * I TIPKU ZA ZVANJE.![]()
Jesi našao crack?Poslao: 3aTmr
evo vam link za shareware program kojim mozete ubacivati slike, javu, melodije i drugo u STxx
link za v3.4
http://www.mobtime.com/en/cpm/download.php
link za v3.3
http://download.mobtime.com/en/cpm/cpm_en_v33.exe
sad vam jos samo fali crack![]()
Jel bilo tko našao?
Ako je pliz neka ga da ostalim i jar si može onda java stavljat?Ako da,kako?Ako ne onda ni crack netreba.
Napokon sam dobio kabel i sad sam tek lud kad nemogu baš puna toga s njim
pa instaliraj besplatni oriinal program za st verziju od siemensa. moze sve ko i cell phone manager, sao kajima mogucnost da se skine i video, jer je samo za st verziju, a u cpm ne postoji ta mogucnost jer nije samo za st. jedini ti je bed u oba programa sto nije moguce skidati i slati java igrice.ne znam vidjet cu sta je s data exchangePoslao: akvocic
Jesi našao crack?
Jel bilo tko našao?
Ako je pliz neka ga da ostalim i jar si može onda java stavljat?Ako da,kako?Ako ne onda ni crack netreba.
Napokon sam dobio kabel i sad sam tek lud kad nemogu baš puna toga s njim
zaboravio sam ti dat link
smart tool 1.91
siemens data exchange 2.2
i usput sam nasao i hrpetinu igrica, programa i itd za siemense
igrice, programi i itd.
exchange ne podrzava nove siemense samo sl45. ima ko kakvu ideju
Craka ni za lijek, još ga tražim kad ga nađem (ako) dati ču ga.
Bookmarks