...lako moguće da je bug, jer je mob relativno nov te ima propusta... vjerojatno će problem biti riješen nadogradnjom sw-a...
...lako moguće da je bug, jer je mob relativno nov te ima propusta... vjerojatno će problem biti riješen nadogradnjom sw-a...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
citao sam malo po netu i taj bug se spominje na vise mjesta i to ne samo kod SEa nego kod symbiana opcenito.
Meni je npr (prebacio sam imenik s drugog moba, u koji su bile ukljucene i neke slike pridruzene kontaktima) kada bih dobio sms od kontakta sa pridruzenom slikom, jednostavno izbacio tu gresku. Kada sam sliku pohranio i pridruzio iznova sve je sljakalo bez problema.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Evo probao isto ovo na P1 uređaju od kolege i događa mu se ista stvar.
Molim vas da probate i vi napraviti sljedeće korake da vidimo jel se svima ovo događa.
1. otvorite quicksheet aplikacijiu
2. kliknite na more > view > označite full screen
3. sada kliknite na onaj mali padajući meni u gornjem desnom kutu i onda kliknite na view > označite landscape
4. sada u landscape modu opet kliknite na padajući meni pa view > maknite kvačicu sa landscape
nakon ova četiri koraka trebala bi vam se javiti pogreška koju sam naveo u prijašnjem postu i aplikacija quicksheet trebala bi se ugasiti
Ukoliko ne radite korak dva, sve će biti u redu i aplikacija neće zablokirate.
Javite kako je prošlo.
Pozdrav
Bookmarks