Za to ti je program dvd audio ripper... evo ga na OVOJ stranici... samo nije besplatan.. pokusaj naci neki besplatni..
Molim vas ako imate kakav program ,sa koji bi skinuo muziku sa dvd.
Probao sam sa dvd clonerom i dvd shrinkom tamo nevidim opcije.
Radi se o dvd od moje frendice voditeljica je plesa i pilatesa i zamolila me da joj skinem, sa dvd samo muziku ali bezuspješno se mučim tri dana.
Ako neko zna neki program ,bio bi zahvalan .
Za to ti je program dvd audio ripper... evo ga na OVOJ stranici... samo nije besplatan.. pokusaj naci neki besplatni..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
e aaron evo ti web za download dvd audio ripper pa sad ti odluci koji ces
h**p://www.torrentspy.com/search?query=dvd+audio+ripper&submit.x=24&submit.y =11
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Problem riješen i napravljen HVALA .Snimljen i radi kao mp3.
THX![]()
Prije nego se thread zakljuca,da kazem kako ja to radim. U nekom starijem Enteru bio je program Video MP3 extractor,i on je radio perfektno,ali mi nije pasao za vece video zapise jer bi mi npr. cijeli film nasnimio u MP3,a onda za izvuc jedan dio u MP3 zapisu od sat i pol bilo puno posla. Takoder u
Enteru imas pod S.O.S programi program Audacity. Pokrenes ga,postavis ulaz na stereo mix,i u nekom playeru koji koristis pripremis zvuk/pjesmu koju zelis izvuci,stisnes pauzu,zatim u audacityu stisnes record,i ovamo u video playeru otpustis pauzu. Kad zavrsi tvoj zeljeni zvuk,stopiras audacity,s misem selektiras sto ti ne sluzi i obrises sa delete,a ono sto ti je trebalo exportiras kao MP3 i fajrunt...
Bookmarks