Upravo tako. Graficka ili napajanje. Moje je 300 W i sve stima,a tvojih 400 je skroz dosta,naravno ako je ispravno... Ne vjerujem da ti neka komponenta vuce puno s napajanja pa da ga rusi...
Upravo tako. Graficka ili napajanje. Moje je 300 W i sve stima,a tvojih 400 je skroz dosta,naravno ako je ispravno... Ne vjerujem da ti neka komponenta vuce puno s napajanja pa da ga rusi...
a da li je moguce da to ima veze sa cpu overclocking? naime kad god zablokira ja ga moram rusiti i onda dobijem warning message da trebam resetirati cpu frequency u CMOS(vec uradjeno i bez ucinka),ima li to kakve veze? iako ga ja ne clockujem i zato me zanima zbog cega dobijam to upozorenje? any ideas?
Dakle,ako si u biosu sve vratio na defaultne postavke,i on ti opet daje upozorenje,onda si vratio postavke na default,a nisi iso na save & exit,vec samo na exit,sto nije spremilo postavke. Ako nije ni to,kupi novu bateriju,i zamijeni je,te ponovno srusi postavke na defaultne vrijednosti,uz save & exit (naravno)...
POZ!
hahaha,decki stvar je u napajanju,frend mi ima isti takav problem,njegovo napajanje je 300w ali i komponente mu nisu najjace ali i njemu komp totalno blokira... a u vezi BIOS-a,kad izlazim koristim F10,save and exit...stvar je u tome sto se on na neki nacin sam overclockuje i nije mi jasno kako... a vec sam i resetirao bios na mehanicki nacin,tj. direktno na maticnoj sa jumperima... ali ok,u ponedjeljak ide u serviss(pod garancijom je tako da me nece nista kostati)) a ovo o biosu necu komentirati zato sto ponekad napravim i gorih gluposti kad ne razmisljam,i naravno da se nisam uvrijedio.. decki hvala na pomoci jos jednom,javim vam jos sto je tocno bilo...
a danas je vrlo bitno da se u kompu ima jako kvalitetno napajanje.
obavezno prvo instaliraj nove drivere ga grafičku i directx..
pa ako opet isto.. onda vrati na standrani takt procesora
pa ako opet isto.. onda je napanje greška
uh,evo upravo sam formatirao particiju sa windowsom i ponovno sve instalirao s tim da sam stavio najnovije drivere za graf i najnoviju verziju directxa i pokusao opet sa performance testom,ista stvar-na 3D testu instant blokada... i ja sad polako vjerujem da je napajanje problem... sad cu ja to rastaviti da vidim sta je u pitanju,tko zna mozda idioti nisu sve dobro sastavili! ^^ i ako netko slucajno ima novih prijedloga ja sam uvijek spreman da isprobam! hvala vam na pomoci!