nitko nis?
ovakvu ponudu imam:
LG Flatron L1730B
i
samsung Syncmaster 172T
i jedan i drugi su oko 900kn, ocuvani max, stari neznam pol godine-godinu dana, a jel mi se uopce isplati uzimat 17'' polovni?
nitko nis?
Pogledao sam nabrzinu specifikacije ovih modela, to su dosta stari monitori, imaju znatno veći response time od današnjeg prosjeka i možeš sa sigurošću očekivati ghosting. Također su i kutevi gledanja manji, a i broj boja je 16.2 mil. što je (možda) i upitno (u to vrijeme kad su oni izdani, nisam pratio lcd tržište pa neznam sa sigurnošću reći):
Da sam na tvom mjestu ne bi dao 900kn za neki od ova dva monitora, ako ti je imalo stalo do kvalitete. Radije uštedi 400-500kn i kupi neki noviji 17" LG (a možda i nađeš kakav 19" iako je i to upitno) koji će imati puno bolje karakteristike od ova dva gore.what's 6-bit, 8-bit mean?
it's related to the colour depth of the monitor. 6 Bit colour depth means that the screen can only show 262k colours, but many 6 Bit screens use a process called Frame Rate Control (FRC) or "Dithering" to simulate around 16.2 million colours, or even 16.7 million in modern displays. 8 Bit panels can show a true 16.7 million colours without the need for any of this 'trickery' as some people refer to it
Pretpostavljam da si već provjerio karakteristike ova dva modela i usporedio ih s nekim trenutnim na tržištu uz (za tebe) podnošljivu cijenu? Ako nisi, napravi to pa procjeni isplati li ti se štediti..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma da, nije problem u lovi, nisam rekao da ovo gledam uzet kao monitor za "jedan od" kompjutera u mrezi. dakle, na njemu se nece igrat igrice niti neke zahtjevne radnje, vec iskljucivo za posao + internet... nis vise,s obz da svi kompjuteri osim tog imaju spojen na sebe LCD
ma mogao bi ih dobit cak za 750kn (bez pdv) pa razmisljam...
@xlr->hvala
Malo sam gledao specifikacije i čini mi se da je LG nešto bolji (response time i kut gledanja). Ukoliko ga dobiješ za 750 Kn i namjeravaš ga koristiti isključivo za posao i internet, mislim da se isplati kupiti ga.
Ako ti taj monitor nije primarni i ako ti neće smetati neki nedostaci koji su na današnjim monitorima ispravljeni, uzmi! Proći ćeš jeftino, nisi uzeo zadnji krik tehnologije, ali ti to onda ne bi trebalo ni smetati. To je sad tvoja procjena.
Da ja uzimam monitor za jedan od kompova u mreži a nije mi primarni, uzeo bi nešto jeftino ili polovno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A nesto od ovoga...? link
Nisu LCD,ali su novi,i imas garanciju,i sve ostalo,i posto ti nece sluzit za igre i sl. mislim da mogu proc...
Radije uzmi LCD koji ti nece puno prostora trosit! A sto se tice CRT-a mozes njih naci polovnih i za 150kn
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46483
pa bas zato i uzimam LCD, zbog prostora, jer su za ordinaciju->pa treba sto manjih dimenzija!
ma uzet cu samsung, nekako sam vise skloniji njemu...
tnx svima!
Bookmarks