lol, syebo sam si upravo mobitel s ovim tutorialom lol
evo u cemu je problem, posto sam jedan od onih kojima se mora detaljno napisat sve,a ovdje nisam uspio sve poloviti,isao sam na svoju ruku i opekao se. Skinuo sam ovaj prvi font comic, i sad krenuo ga stavit u mob preko XS++. Kad sam uletio u tpa/preset/system/fonts vidio sam tamo takodjer dva fonta, i taj .xml . I njih sam pobrisao... i samo sam ove koji su bili u paketu comic prebacio u taj tpa/presets/system/fonts da bi na kraju shvatio kad sam upalio mobitel da mi se pojavljuju neki sugavi simboli, tj, upalim mobitel i sad ono ima normalni rad i sa je vec ono drugo, i slova koja pisu su abc def lol, i ja ukucam pin..nadam se da ce se promjenit,drek ono ostalo isto tako.. sta da radim i kako da to popravim a da ne moram flashat mob..il ga bas moram flashat? i da, font koji ja ocu na mobitelu je Stylus BT, i zamolio bih ako nekome nije problem da to napravi i da detaljne upute kako ga prebaciti na mobitel, hvala puno
EDIT:
ravilov, ti si kralj,dizem ti spomenik![]()
stavio sam taj font,al prije toga sam ga flashaojer nisam imao druge opcije a treba mi mob,uglavnom,sredjeno je sve,sad radi
Stylus BT podrzava dijakriticke znakove,koliko znam,to je original font od windowsa. Care,skidam kapu,hvala

jer nisam imao druge opcije a treba mi mob,uglavnom,sredjeno je sve,sad radi
Odgovori uz citat
Bookmarks