Većina studija u ZG ima Fujijeva Frontier mašine. Tako da će ti rezultati biti svi tu negdje.
Osobno radim slike u Foto Studiju Exlusive na Savici. Isto tako sam sa jednom slikom obišao nekoliko studija u gradu (čak i van grada). Od obiđenih, samo dva su mi zadovoljili. Badrov i Exslusive, a kako stanujem na Savici, do ovog mogu pješice. Od njih sam onda uzel color profile, odskeniral u svim rezolucijama, i izmjerio papir. Kada dođem tamo, već znaju da ne diraju na fotkama ništa, već samo pošalju na ispis. E, da. Oni koriste Konca osvjetljivač. I ono što mi je najvažnije, kada i nakon mjesec dana ponovim neku sliku, ista je. Mali formati su vrlo povoljne cijene (9x13 1kn, 10x15 1.4kn), a podržavaju do 20x30cm, ali ne znam cijenu.
I brzina je vrlo zadovoljavajuća. U tjednu (da nije subota) donesem 80 slika za napraviti (10x15) u 17h, u 19 ih podignem. Prije podne zna biti čak i brže. Subotom obično ne jer ako imaju snimanje svadbe onda imaju i više posla, pa treba duže čekati, ali sve se može dogovoriti.
Bez obzira gdje ćeš raditi fotke, ako ti je stalo do kvalitete, trebaš maksimalno napraviti doma u pripremi. I s vremenom uspostaviti dobar odnos.

Odgovori uz citat

Bookmarks