Shift + klik na link
...pitanje - može li se kako podesiti kad ukucam novi URL (kliknem na link ili na favorite) da se otvori u novom tab-u???
Kao što vidite pređoh na Operu pa sad "prčkam"...
Shift + klik na link
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Uuu dobro dosao u brzi internet i lakocu uporabe![]()
...aghr...
Ne otvara mi neke strane unutar aplikacija...
Morao sam zbrisati Javu jer mi druga app radi samo sa starom verzijom...
Mogu li se kako tabovi spustiti ispod adresne trake???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
skinuo sam program, dobar je, neobičan ali i nekako brži, sve mi podatke daje, cool![]()
...nisam probao novu operu, brdo opcija ponekad djeluje zbunjavajuče...a i živcirao me e-mail client na njoj.....držim da je svaka komponenta zasebno, puno bolja....ali kaj sad svako je zadovoljeniji drukčijom stvari i potrebom.....
....probat ču je svakako...![]()
e... a zašto opera? browser se plaća i relativno je spor... mozilla firefox je nešto što se isplati staviti na komp... iam tabove i ima google search bar.. jednostavna, brza, stabilna, ima nešto zgodnih featurea....
otkad sam to stavio, zaboravio sam na IE, njegove skinove i čitanje di ima koja rupa u njemu![]()
Sto se mene tice opera klizi ko po loju i naravno zaboravio sam na IE.
...naravno košta ali (kahm) zato je tu warez bratstvo...Poslao: zappan
e... a zašto opera? browser se plaća i relativno je spor... mozilla firefox je nešto što se isplati staviti na komp... iam tabove i ima google search bar.. jednostavna, brza, stabilna, ima nešto zgodnih featurea....
otkad sam to stavio, zaboravio sam na IE, njegove skinove i čitanje di ima koja rupa u njemu![]()
Vidiš na poslu si instalirah Operu (na Netscapeu mi se nešto vrti zbog Jave pa ne mogu vrtiti mozillu)...
Doma imam Mozillu firefox i thunderbird (jest' da sam popušio gadnu jezikovu juhu što stalno nešto prčkam pa mi suokućani moraju stalno nanovo učiti raditi s mailom i netom ali isplati se)...
Najgora stvar je što je dio app i web stranica optimizirano za rad sa IE-em pa se i s njim moram ponekad služiti...
Uglavnom snizio sam broj popupova na razumljivu veličinu a i vatrozid mi se više toliko ne buni...![]()
Postoji extension za firefox koji dodaje na desni klik View in IE ili tak onešto, čisto da ti skrati posao pokretanja IE-a i pejstanje linka...Poslao: dmi
Najgora stvar je što je dio app i web stranica optimizirano za rad sa IE-em pa se i s njim moram ponekad služiti...
njega nemam instaliranog, ali imam Tabbrowser Extension i All-In One Gestures, ovaj prvi je fenomenalan, ali s ovim drugim baš i nisam zadovoljan...
Koje ekstenzije vi koristitie, ukoliko ih koristite?
...opet kad imaš već instaliran Netcape - kolje ti se sa Firefox-om (što je i normalno)...
Ma u biti sranje - radim sa svim browserima zbog glupog nepodržavanja određenih protokola pa se polako gubim...
Najidealnije bi bilo da pokrpe IE i skinu više JVM da se može "uvaliti" normalna Java i ja najsretniji...
ne koristim netscape, btw što će ti to? ja bih volio vidjeti firefox kao najkorišteniji broser, autori stranica bi se morali držati standarada, a od čega bi na kraju svi samo profitirali...
Netscape mi treba zbog Jave 1.3.1.
Ah standardi...
aha, btw, vidim gore da spomineš skidanje JVM-a iz IE-a, čini mi se da sam negdje na internetu vidio neki tutorial kako to napraviti...
...u biti zamjena za Javu (ovo ne možeš jer MS ne želi dozvoliti Sun-u dati prevagu na nekom djelu softvera)...
Bookmarks