možda ti mjenjaju brzinu..
ili imaš neki program upaljen u pozadini koji troši bandwith? npr. neki p2p?
imam max adsl paket od 1GB i evo baš u ovome trenutku skidam jedan video o igri NFSrostreet.video je inače velik oko14 Mb isad ja gledam brzinu downloada jer mi se nešto čini sporo i skontam da je brzina 52 KB/sec i varira od toga do 54. Brzina bi trebala biti oko100Kb/sec a sad su još nešto i povećavali brzine. Zna li itko objašnjenje???
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
možda ti mjenjaju brzinu..
ili imaš neki program upaljen u pozadini koji troši bandwith? npr. neki p2p?
pa cjeli mjesec mi brzina varira... t-scum je u reklamama pisala da od 1.10 idu brzine gore... a zovem ja i veli mi ženska da od 1.10 do 1.11 testiraju sve za to povećanje... tek od 1.11 idu brzine gore.
brzina ti je tak mala zbog tih testiranja... evo meni je prije sat vremena skidalo 40kbps, sad normalno 104kbps...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni isto zna varirati...i to u velikim rasponima...sa iste stranice skida prvo brzinom od 180 pa padne na 120 i manje...ovisi kako kad...ponekad moram i prekinuti vezu i ponovno se spojiti jer mi uopce nece otvarati stranice i sve je full sporo...a neki put leti ko zmaj![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks