Jesi probo sve vratit kako je bilo...?
sa Moto Tablesima sam htio malo pojačati zvuk kad je mob na hands free slušalici.i jesam,spojio mob,očitao gain table,sve 5,podigao razinu za 1,resetirao mob-i on šuti.zvučnik nije riknuo,jer kad treba proizvoditi zvuk,on šumi-ne jako,ali se čuje da se uključio.također ne radi ni mikrofon.i to ni na mobitelu,ni na hands free-ju.nema ni onog iritantnog tona koji se događao kad se mijenja volumen (ono pojačavanje koje svi pokušavaju isključiti-ja ga očito isključio nekako),ali-midi tonovi i dalje sviraju.tako primjerice neki tonovi zvona ne rade (oni defaultni-continental,classic,siren),ali oni koji su polifoni (p2k kaže da im je ekst. mid ) rade.ali opet,ne rade svi midi tonovi.i radi ton uključenja i isključenja moba.
jel netko zna kao to riješit bez flashanja?
ako ne,jel netko ima link na flash za taj mob koji radi?tražio sam i ne mogu naći.
Jesi probo sve vratit kako je bilo...?
naravno-i ništa se nije dogodilo.i dalje stoji tako.
šta,nitko ne zna?GoGs...BlueDevil?anybody?
Evo,ja sam malo kopao kad se tebi nije dalo...![]()
Dakle,davno u povijesti nasao sam OVO,i ako je to istina da tip ima na C450 MP od C350,onda bi ti jedan od ovih ovdje mogao koristiti,s tim da se konzultiras s jacima na forumu,da ne bi bilo da sam ti sjebo teleflon...
Ovaj E380_G_0A.03.5CR koji se spominje,i za kojeg kazu da je kompatibilan s tvojim mobom nisam uspio naci,ali ne govorim da se ne moze. To prepustam tebi...Eto...
Poz!
dobrooo..fala.to sam i ja vidio,ali isto tako sam vidio da ima neka cijela procedura da bi se flashala C450..a i malo me muči to sa softwareovima.čekam još da se javi neto tko 100% zna o čemu se priča.
btw.-izgleda da je mali problem naći firmware za te starije motorole-ima netko ideju gdje da gledam?
Bookmarks