CNN nije free, naplačuje se..
možeš gledati RTL besplatno, ali jedino ako si na vipu..
zanima me da li je to moguće i koliko para.Frend mi kaže da je moguće gledati neke tv free tipa CNN...pa me zanima da li je to istina ili ne...
Hvala!!!
CNN nije free, naplačuje se..
možeš gledati RTL besplatno, ali jedino ako si na vipu..
probaj s rtlom iako mislim da nemres gledati
jesam na vipu sam ali mi trebaju upustva šta treba namjestiti u fonu ako si zaili postavke
i da li trebam šta namještati ili ne????
Zadnji uredio Ico : 13-10-2007 u 09:04 Razlog: spojeni postovi
mislim da ne treba ništa namještati...
spojiš se na vodafone live portal, tamo odeš na Video % Audio i TV uživo..
sada nećeš moći probati gledati jer možeš samo određeno vrijeme.. neznam na pamet sada.
kako misliš na određeno vrijeme ako si rekao da je 24h free
jer ima neka druga tv tipa nova ili neka strana koja je free
nemaš ništa drugo besplatno, i kada sam ja to rekao 24h free?![]()
pa šta nije free 24h ili koliko pola sata!!!
Ne znam samo pitam...
ajd dobro probat cu sutra pa vam javim ali svejedno ako tko ima kakvoga iskustva sa time nek napiše....
Na vipovom wap portalu rtl se može stream-ati od 18-20 sati
Slika nekad puca kod gledanja rtl-a,zvuk ne ide u istom vremenskom intervalu kao i video
o.k koliko to loše emitiranje košta ili je free
RTL je džabe,i uopće nije tako loš. Meni slika trza jedino kad se mob prebacuje između baznih stanica,znači kad sam u pokretu
Balkanac hvala ti ljepo na ovoj optimističnoj vjesti ako je free kako ti kažeš onda ču i ja danas probati između 18-20 sati samo me zanima zašto je samo ta dva sata a ne duže ali ako je free i to bolje išta nego ništa ..
Besplatno je samo ta dva sata jer u tom vremenu obično nema ništa pametnoA i tako nabrijavaju ekipu
ma da znam jel postoji još koji program da je free nebitno jel naš ili strani.Frend kaže da je po minuti oko 7-8kn to je j... skupo.Imam frenda s kojim se čujem na Skype u Finskoj i tamo je večina njihovih tv na mobitelu free blago njima je da smo mi za standardom i tehnologijom iza njih 100 svjetlosnih godina ali šta češ.Barem i ta 2sata da probam kako to funkcionira.Ako postoji još neka tv napiši pa da probam.Šta nije bilo reklamirano i za našu NOVU da je free...
LOL, a Finci su Finci...mislim ono. Po pitanju mobilne TV mi smo toliko unazad iza njih da je to nenormalno
@Balkanac: LOL"Nabrijavaju ekipu"
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
potpuno se zlažem a šta se tiče spajanja i gledanja RTL jučer sam probao oko 19h. i nikako mi se nije mogao spojiti jer trebam možda napraviti neke postavke!!!!
@Balkanac: LOL "Nabrijavaju ekipu"
Jel si imao 3g signal
KISI KISI
da naravno!!
pa u playeru idi pod postavke pa nađi spajanje i pod mreža namisti sve kako se spajaš na internet.
http://www.youtube.com/watch?v=-gSqIhUVerc
imas tu kak to izgleda....
trebaš posebne striming postavke...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Razlog zašto je samo 2 sata rtl free jer rtl nema dozvolu za emitiranje raznih serija i filmova strane produkcije već samo svojih jer propisano je da se u nekom vremenskom razdoblju moraju vrtiti na tv-u emisije domaće produkcije a kako je u tom vremenskom periodu rtl-ove emisije zato je free
ne treba nikakve posebne postavke samo mora u realplayeru postavit streaming time unlimited
Bookmarks