Ja svoj nikad ne gasim pa nemam neke probleme oko brzine. A i čini mi se da ove sekunde što si naveo kod mene traju kraće
Nakon 2 tjedna E65, mogu samo reći da ako netko kupi Symbian i na njega ne uploda nikakve programe da poboljša osnovne funkcije da onda ima sranje od mobitela koje je 3 klase ispod recimo 6280 po funkcionalnosti.
Ali ako se malo zabavi i potraži korisne programe po internetu, onda se funkcionalost znatno poboljša i daleko je bolja od običnog telefona.
Mene je najviše nervirao nedostatak nekih najosnovijih funkcija poput: alarm da se može programirat više dana, automatsko zaključavanje, tempriranje profila itd...
Ali evo to sam riješio nekim programima i sad sam prezadovoljan.
Jos me jedino nervira što kod pisanja poruka, kad idem odabrat kome ću poslat. Onda moram prvo označiti primatelja, pa moram potvrditi, pa onda ako ima više brojeva odabrat broj. Nepotrebno kompliciranje sa tim označavanjem.
To je super zamišljeno ako poruku šaljem više primatelja, ali da mi to stalno nudi je idiotski jer se ne sjećam da sam ikad slao jednu poruku više ljudi

Odgovori uz citat

Bookmarks