Može se desiti da aplikacija koja je koristila GPS ga ne isključi pa on ostane raditi tih par sati (što je dovoljno da potroši bateriju do kraja)
Može se desiti da aplikacija koja je koristila GPS ga ne isključi pa on ostane raditi tih par sati (što je dovoljno da potroši bateriju do kraja)
Trebam procjenu za ovaj PDA.
Ovaj moj uređaj je star malo manje od dvije godine, izgreban je, na djelovima je malo izblajhan, ali ništa strašno. U principu, sa tehničke strane radi ok.
Koliko love bi mogao dobiti za njega?
Ne. Imam gore Cardinale, Adria Route, IGo, Google Maps, Nav4All i TomTom s kojim je došao, i sa svima je isto. Kad završim, obavezno zatvorim sve programe, ne gori nijedna kontrolna ledica, dakle, ni GPS chip nije u funkciji.
Provjeravao sam u nekoliko navrata i očito je da postoji nekakav bug koji Varia "uvjeri" dai dalje mora cuclati bateriju iako je GPS isključen. Taj problem nestaje kad se Vario ugasi, i hvala Bogu da sam nabasao na to rješenje.
Kako Vario često koristim na motoru na putovanjima, nezgodno mi je kad dođem negdje da mi je uređaj prazan, a nemam ga mogućnosti puniti, osim u vožnji.
Može neko napisati neki input u vezi mojeg aparata?
tNX!
Bookmarks