Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 356

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    p1
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok evo nakon 6 sati skoro me se i žena odrekla ja i dalje radim uspio sam stavit kajzera i stavit jednu temu na telefon ali ne znam je pokrenut samo mi se slika sa teme instalirala kao scr.saver ,do toga sam došao tako da sam je copy pejstao u dokuments i tamo zadao da ga stavi kao scr.saver,skinuo sam ja i taj 2D ali ga ne znam uploadat na tel aj pomognite da ne potrošim još 6 sati!!??thx
    samo da napomenem da sam sve skužio i složio ali sad imam problem jer mi ne radi synk. i gasi mi se konekcija kad se spojim na net svakih 10 min???
    Zadnji uredio markoe : 09-02-2009 u 00:37

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao markoe Pregledaj post
    bok evo nakon 6 sati skoro me se i žena odrekla ja i dalje radim uspio sam stavit kajzera i stavit jednu temu na telefon ali ne znam je pokrenut samo mi se slika sa teme instalirala kao scr.saver ,do toga sam došao tako da sam je copy pejstao u dokuments i tamo zadao da ga stavi kao scr.saver,skinuo sam ja i taj 2D ali ga ne znam uploadat na tel aj pomognite da ne potrošim još 6 sati!!??thx
    samo da napomenem da sam sve skužio i složio ali sad imam problem jer mi ne radi synk. i gasi mi se konekcija kad se spojim na net svakih 10 min???
    Ne znam jesi li u medjuvremenu uspio sve sredit ili ne, ali evo mali tutorial...
    Buduci da imas neke nedefinirane probleme, kojima je tesko dokucit pravi razlog predlazem flashanje roma. Ako imas garanciju i strah te izgubit je, a flashanjem je vjerojatno gubis (postoji nacin vracanja originalnog rom-a ali o tome negdje drugo) onda nemoj flashat, ali ako ne ovo je opcija za tebe.

Prvo ovo dobro procitat i sljedit slijepo slijedit upute http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835

Drugo odabrati jedan ROM i flashat ga. Cijela kolekcija romova je ovdje http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378
    Moja osobna preporuka bi bio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349 (verzija DK.8 ili DK.9)

Zadnje sto ce vjerojatno trebati flashat je Radio rom (nema veze sa FM radiom) Procedura je prakticno ista kao i za flash roma http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182
    Radio rom utjece na rad kamere, prijem gsm signala, wifi, potrosnju baterije i tsl. Vrlo je bitno pogoditi pravi, jer pogresni radio rom uzrokuje da jedno od prije nabrojanog ne radi (npr. baterija ode za 4-5 sati, kamera ne radi, prekida se veza usred razgovora i tsl.) Savjetoavti radio je nezahvalno jer su oni dosta podlozni promjenjivom radu s obzirom na operatera, lokaciju i drugo, ali moj osobni savjet je 1.65.21.18

To bi bilo otprilike to, iako opet napominjem, kao i svi, da se necu osjecati odgovoran (niti cu objektivno biti odgovoran) ako nesto podje po zlu. Kod ovakvih operacija to je uvijek moguce.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N95] INFO, iskustva, savjeti, pitanja
    By Chief_Wolfinjo in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 956
    Posljednji post: 23-03-2010, 18:03
  2. [E50] Savjeti, iskustva, pitanja....
    By DJ X2 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 148
    Posljednji post: 15-02-2008, 23:56
  3. htc TyTn i sto pitanja
    By dinky in forum Windows Mobile