Ja cu malo sacekat sa kupovinom pa uzet polovnog u pola cijene..
Prvo na redu za shoping sad je DX10 grafa![]()
Ja cu malo sacekat sa kupovinom pa uzet polovnog u pola cijene..
Prvo na redu za shoping sad je DX10 grafa![]()
"Ja nebi više uzeo pretplatu kod njih da mi nude mobitel od zlata (bio sa na pretplati od 8/1998 do 8/2007, devet godina). Rade ću kupiti čisti, nebrandirani uredaj, makar dao 2000 kuna više nego taj sa rozim t-scum glupostima."
Koliko sam informiran to je u biti isti uredjaj samo ima oznaku t-mobilea (ispravite me ako griješim).
Ako se pojavi u ponudi, ja se toplo nadam trebao bi biti u tarifi 150 oko nešto manje od 4000 Kn, sto je skoro 2500 kn jefinije negu u slobodnoj prodaji, uzmes ga na 2 godine a poslije prekineš preplatu
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...ci--smartphone
Ionako potrošim u simpi 100-150 kn mjesecno
Pozdrav !
Samo nije mi jasna ta politika cijena kod nas. Vidim na stranim sajtovima da se prodaje po 600-injak eura a kod nas se prodaje 6200 kuna. Zar su carina i porez tako veliki? Nikaj, onda ću čekati da uđemo u europsku uniju pa će i kod nas biti jeftiniji.
No, ja imam namjeru pričekati božićne akcije u okviru t-mobilea. Možda i tytn 1 pojeftini.
Nego, da li se u okviru mobile windowsa i pripadajućih internet browsera mogu administrirati joomla stranice. Joomla je cms za izradu dinamičkih web sajtova.
Bookmarks