Ja sam na kraju odlucio da ipak idem na VARIO III - razlika u cijeni izmedju VARIO II je pokrivena sa 4 GB karticom i GPS chipom... Iduci tjedan ga uzimam...
Ja sam na kraju odlucio da ipak idem na VARIO III - razlika u cijeni izmedju VARIO II je pokrivena sa 4 GB karticom i GPS chipom... Iduci tjedan ga uzimam...
Napomenuti ću isto ono što sam napomenuo kao i kod Varia II: Mislim da razlika 6498 kn za TyTN II i 4498 kn za Vario III sve govori, odlučujem se za 2000 kn jeftiniju varijantu. Ne vrijedi za uređaj istih karakteristika (koji je eto malo brandiran i još uz njega dobiješ microSD od 4 GB) dati 2000 kn više. Pa nek svatko kaže što hoće. Nisu normalni sa cijenom. Za cijenu TyTN-a II se dobije notebook pozamašno dobrih karakteristika, moliti ću lijepo.
A od vanjskog branda na Variu III je samo tipka WnW za internet. Tema se uvijek može promijeniti koga smeta "roza" boja.
Isplativije je uzeti brandirani i dati 2000 kuna manje kad su uređaji skoro identični. Ali ja sam dao 2000 kuna više i uzeo nebrandirani Tytn I prije godinu dana jer mi je ovaj od t-mobilea stvarno bio ružan.... nisam mogao preči preko toga i nije mi sada žao... nije sve u parama.
PREDATOR
kako jedna pjesma od Hladnog Piva ide
"nije sve ni u pari, zenama, drogi i picu
najljepse su stavri u duhovnom bicu"
TyTN II Vip na 24 mjeseca : 3991,00 kn
Vario III t-mobile tarifa 150 na 24 mjeseca : 3827,66
komentari nepotrebni......![]()
Tko može nek kupi uređaj u Americi. Tamo se zove AT&T Tilt i košta svega 299 dolara uz dvije godine pretplatu.
Heh... da... ili besplatno u UK-u na predplati...![]()
Jedno pitanje... dakle na variu III je maknut program za gps i messenger. Kako da vratim? i otkud?
vratis ih tako da zamolis neku dobru dusu na forumu da ti da link za te programe![]()
osijeca li se neka dusa prozvanom?![]()
samo treba reci carobnu rijec
uploadam ti sad igo s hrvatskom kartom i msn messenger
edit: evo linka
http://rapidshare.com/files/78080040/2programa.zip.html
messenger obavezno, obavezno instalirat na device
obavezno
Zadnji uredio jed2i : 21-12-2007 u 14:32
Hvala, hvala, hvala, hvala![]()
Sorry, jos jedno pitanje. Je mi bolje instalirati taj iGO ili ovo : http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=36623 ?
jooooj darezjiv sam ajd tokom dana cu ti uploadat najbolju kartu hrv i program za nju
ipak je bozic ****** misa
evo i jedna prigodna pjesma
http://youtube.com/watch?v=9sc-jPkqziM
i evo programcek i karta
http://rapidshare.com/files/78493837...oatia.zip.html
Zadnji uredio jed2i : 23-12-2007 u 12:04
Pitanje...
Jel izašao kakav update za rom i to službeni ili je još uvijek sve na onom xda rom-u koji jedini ubrzao rad moba koliko toliko...
Ja sam još uvijek na originalnoj verziji i fakat mi je prespor mob...
Jel si uspio naći i druge karte za via cardinale? Ako te smijem pitati, gdje si našao kartu koju si uploadao za cardinale, tj. na kojem forumu? Isto vrijedi i za onu hrpu karata za igo, tj. link koji si mi dao preko pcekspert foruma...
Pitam to zato, jer bih htio downloadati stvari direktno sa izvora od kojeg ti uzimas, cisto da mogu pratiti ako dodje neka nova verzija programa i karte...
Što se tiche cardinalea, nisam ga jos probao, ali cu ga staviti zajedno sa igom na mob, pa da imam cardinale za HR, a igo za ostatak...
btw. jel postoji opcija da se nove karte skidaju direktno sa satelita kao recimo kada koristite klasicnu navigaciju tipa garmin u autu? Jel onaj program quick GPS mozda sluzi tome?
Dali ti kuhani romovi pasu na mda vario 3 ili at&t tilt modele
i da li moram nekako enableat gps ili je on uvjek ukljucen?
Ljudi pomagajte.... nije lako preci s dummy mobitela na ovo....
Zadnji uredio Time Less : 25-12-2007 u 12:16
sve sam ti ja sredio vec, trebalo je promijenit samo jedan*. ini file, to sam ti napravio, samo pricekaj da nade gps signal i samo te fileove prebaci na karticu mobitela
meni radi svarseno
Neznam zasto svi kazu da je bez predinstaliranog GPS programa, meni je tomtom tu... Samo sto kad sam se spojio na net nemogu naci hrv kartu? Di se moze nac?
i kako mogu gledati youtube?
Zadnji uredio Time Less : 25-12-2007 u 22:28
odi na ppcwarez.org
nadi flashVideoBundle 1.43 i instaliraj ga na DEVICE
onda skini tcmp player 0.81 i instaliraj ga na DEVICE i to je to
meni radi
Bookmarks