Newbie alert
OK, sad kad smo razjasnili s kim imate posla

nadam se da će netko imati volje za pomoći dobrim savjetom. Hvala unaprijed!
Prekjučer sam uzeo HTC Tytn II u VIPu na produljenje ugovora, i sad sam na sto muka. Totalni sam newbie i po pitanju WM operativnog sustava i općenito PDA, ma i Windowsa jer zapravo dobro poznam samo Linux, pa molim vas budite nježni
Osnovni problem s kojim sam se suočio su "profili". Dakle da se telefon različito glasa s obzirom na recimo doba dana (ali da ja to ručno mijenjam), nešto kao što je na Nokijama vulgaris oprilike "Quiet, Meeting, Outdoor...". Štoviše, ne mogu pronaći ni način kako manualno stišati ili pojačati ringer?! Da, postoje profili u onom HTCHome, "Sound: Normal", "Sound: Silent", "Sound: Vibrate" i "Sound: Automatic", ali s obzirom da nisu onakvi kako ja želim - ne uspijevam ih editirati, niti dodati ikako novi profil.
Drugi problem je instalacija softvera i GPS. Kako pokrenuti GPS? Kako instalirati TomTom navigaciju ili što već? Dajte mi molim vas kratke "quick-start" upute. Je, imam Windowse na disku ali svejedno ne znam odakle krenuti?
I treće konačno... volio bih da mogu koristiti topografske karte sa GPS-om. Savjet što nabaviti, gdje? A Google maps? Kako se to pokreće uz GPS?
Hvala vam što ste me otrpili

Bookmarks