hmmmm....ja naravno nemam pilu, pa mi ne preostaje nista drugo nego da snimam u mpeg2 formatu pa kasnije konvertiram u avi format!e kad smo vec kod konvertiranja jel zna neko neki dobar konverter za takve stvari a da nije demo, shareware ili trial?
hmmmm....ja naravno nemam pilu, pa mi ne preostaje nista drugo nego da snimam u mpeg2 formatu pa kasnije konvertiram u avi format!e kad smo vec kod konvertiranja jel zna neko neki dobar konverter za takve stvari a da nije demo, shareware ili trial?
da li postoje neki kljucevi koji otkljucavaju neke programe poput cartoon networka i HBO (za njega cisto sumnjam)?jer vidio sam da sa nekim kljucevima mogu gledat sve taquille a sa nekim samo jednu!pa ako zna neko za takve kljuceve bilo bi dobro da podijeli!
hvala unaprijed
da onda cu morat potrazit nove kljuceve za taquillu a jel ima kljuceva za cartoon network?
Cartoon network bi ti trebao raditi u Premiere paketu.
12441 V 27500 3/4
Cartoon Network
cartoon radi
a oko diskusije oko kljuceva i ostalog ima vec otvorena tema...
pa mislim da nema potreba da trebaju par tema oko toga bit već da je dovoljna jedna...
evo link
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34673
kome treba pomoć sam nek piše..
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
pozdrav, jel zna mozda neko kak slozit ono cudo kaj dobijem u paketu sa karticom koje sluzi za daljinski!ustekam ga na onaj port (mislim da je RS232) i nista se ne dogadja!pa ako netko zna bio bi vrlo zahvalan
Bookmarks