ne koliko znam. Ak igraš na PC-u probaj naći neki trainer.
Ljudi, u igri sam na samome početku, a već me totalno izluđuje.
Dođem tamo do nekoga dilera koji treba pozvoniti nekom drugaru, ali ovaj pobjegne na motoru. Sad, CJ i taj neki crnac ga ganjaju na svom motoru, ali ja se uvijek negdje zapucam tako da mi stalno umakne.
Postoji li neki cheat za Passed mission, tj. da ukucam šifru i da prođem taj zadatak?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ne koliko znam. Ak igraš na PC-u probaj naći neki trainer.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Što je trainer?
U Mobisu!
To je najpametnije...a trainer ti je program koji ti omogućava lakše snalaženje u igri,recimo možeš ubacit auto koje oćeš u garažu itd.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Uopće ne trebaš ubiti tipa nego ga samo trebaš pratiti do jednog košarkaškog igrališta blizu Grove Streeta, tamo siđe s motora kod svojih frendova i onda ga tek moraš ubiti.
P.S. Nadam se da sam pomogao, prešao sam igricu 3 puta pa znam.Pitaj bilo što za San Andreas, imam ga u malom prstu.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Kako srediti, odmah na početku ono kad idem autom s drugarima i oni pucaju na članove bande? OK, pređoh sve 4 skupine i auto je ostao još cca 5 posto čitav. Onda se uključe 2 zvjezdice i policija me stane proganjati. Sad, do automehaničarske radionice ima 3 dana jahanja, a meni auto izgori pri prvom sudaru s drugim autom i Mission Failed.
U Mobisu!
ima jedan šifra koja ti daje puno zdravlje u igri, a kad si u autu popravi se i auto. samo upiši HESOYAM-malim slovima i to bi trebalo biti to...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
haha neko nezna prec san umbrellas to moras znat e......pa igrica je tak lagana..jos ak sifre nabavis totalna je pusiona! Ja sam tu misiju proso sa helicem....
ili upisi jumpet, dobijes jetpack i leti za njim
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
za avion ti je JUMPJET a za ono sranje na ledjima (jetpack) ti je ROCKETMAN!
ovo na ovj stranici možete naći trenere uglavnom za sve igre
"yecgaa" ili "rocketman" -ne znam zasto su duplali sifre sa istom svrhom,oboje daju onu plinsku bocu na ledima
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Mah, ja igram tu igru preko laptopa. Tako da Jumpjet ne mogu koristiti bez dodatne brojčane tipkovnice, pa letim samo na kratkim stazama (ne mogu ispraviti mlaznice).
Inače, u pojedinim situacijama igra je bolno spora. Npr. minutu mu nekada treba da ukrade auto. E, onda popi*dim!
U Mobisu!
više ništa ne kužim... kaj ti igra brejka ili kaj ?![]()
@Moby
Nema ti kod te misije pomoći, nema nikakva finta, jedino ako hoćeš igrati sa šiframa, možeš napisati hesoyam...
ili još dodati ripazha, da si još malo olakšaš![]()
U Mobisu!
Pa možeš u controls namjestiti umjesto num8 i num2 nešto od slova.
Bookmarks