Ovi modeli ce prvo izaci u japanu , zatim dolaze u Europu Vjerovatno pod malo izmjenjenim imenom
![]()
![]()
![]()
Ovi modeli ce prvo izaci u japanu , zatim dolaze u Europu Vjerovatno pod malo izmjenjenim imenom
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Hmmm. . . . . . malo sam trazio o " ovim mobitelima " i saznao da se radi o modelu NEC e606 i na slikama gore koje vidite radi se o jednom te istom mobitelu u tri razlicita dizajna . . . neznam sta je NEC htjeo time postici
Naime mobiteli ce izaci samo u europi i radit ce na GSM 900/1800 MHz + UMTS, displey 128 x 162 pixela u 65k boja
i cijena ce biti oko 780 eura to je sve sto zasad znam . .. ..
Zadnji uredio Jamal : 01-12-2002 u 04:34
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Od ovoga svega, samo mi se prva slka čini kao mobitel.... ovo sve ostalo su neki PDA-ovi![]()
na koju foru bi to trebao biti isti mob?!?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
"Dizajn C" je kopija dizajna onog čudnog modela Blackberry.Sigurno se sjećate iz prošlih brojeva Mobila.
Možda je isti na foru da svakom dizajnu cijena bude ista i imaju jednak softver.![]()
ja bas posjedujem za sebe jedoga neca db 2000,krama velika,ali neunistiva,sta je vec prezivila bolje ne pitaj,pet puta je bio sastavljen ,ali jos uvjek radi ko zmaj,vibra,litijeva baterija,i sve to prije nekih 3 godina
Bookmarks