...za un-zip ne znam šta je,možda je file oštećen...a za screenshoot,imaš na tipkovnici iznad INSERT tipku Prt Scr(Print Screen)...nju stisneš,pa odeš u paint,pa paste -> Save i to je to...
danas sam skidao 9 sati file dreamweaver MX2004, i skinuo sam gaali neće to da ide kako treba, kad ga hoću un-zipat on mi javlja error i piše
Erorr: compressed data to inflate
kliknem u redu
pa mi dođe
error in file #5: bad zip file offset (error local header signature not found) disk #1 offset: 32433807
pa mi javi da je error u file #6
i na kraju mi samo unzipa samo uputstva
Help me!![]()
![]()
btw kak se rade screenshotovi da ne moram sve ovo pisat
...za un-zip ne znam šta je,možda je file oštećen...a za screenshoot,imaš na tipkovnici iznad INSERT tipku Prt Scr(Print Screen)...nju stisneš,pa odeš u paint,pa paste -> Save i to je to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisi drugačije mogao doći do dreamweavera? Gadno. Meni se desilo to da sam dva mjeseca skidao Linux i sada mi neće spržiti na CD jer je vjerojatno isto neka greška.
ma imao sam besplatne sati koje sam morao potrošit u dva dana inače mi propadaju...pa sam se upustio u download...ma dobro već ću se ja nekak dočepat og dreamweavera![]()
maaaaaaaaaa, ima neki program koji popravlj djelove ostecene zip datoteke. samo da se sjetim![]()
ajd kad se sjetiš javi![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeda,
ak se dobro sjecam, postoji u winraru opcija ako je datoteka ostecena i ne moze se odkompresirat, moze se ipak otvorit.
probaj nisam siguran.
inace si mogo dreamweaver skinut s macromediine stranice trial verziju 15 dana i crack za nju, a ne s bneke warez stranice gdje skines nesto veliko zazipano pod navodnicima dreamweaver, a da oni dobe lovu za to vrijeme kaj si ti skido s njihove stranice. jesu te![]()
Možeš zaboraviti tu zipadnu datoteku. Postoje programi za popravljanje datoteka samo što nisu uvijek efikasni. I nema nikakve šanse da to popraviš. Vjeruj mi. Ti programi ti poprave datoteku i ti je možeš otvoriti ali su oštečene datoteke u njoj i ne mogu se spasiti. Imao sam i ja isti problem. Skidao sam Autocad 2004 i imao je oko 250 MB zipan. Jedna datoteka je bila oštečena i nije se mogla nikako popraviti. I onda zajeb. Nisam mogao instalirati AutoCAD
pa skidao sam sa stranice od macromedie
imam getright, s njim sam skidao ako to misliš
Bookmarks