slažem se da je n70 već zastario,ali n73 je mob i po,tako da nevjerujem da će on još kratko vrijeme biti među boljima.....
Što se tiče slušalica kakve dolaze sa ME, ja sam ih kupio naknadno i nakon mjesec dana korištenja vratio se na obične. Puno se glasnije čuje na njima, bolja je kvaliteta., Na ME slušalicama mi smeta dugačak kabel i ponekad neznam šta ću sa kontrolerom
slažem se da je n70 već zastario,ali n73 je mob i po,tako da nevjerujem da će on još kratko vrijeme biti među boljima.....
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
To šta je N73 imala ona baba na pazaru ( placu ) u Knjazovoj emisiji ne znači da je ima dosta ljudi, baš naprotiv, iako dosta ljudi ima one šminkerske Samsunge oni zastare čin izađe novi model a N73 zbog dosta aplikacija za nju neće još dosta vrimena zastarit, evo ja N73 iman 6 miseci i svaki misec instaliran nešto novo.
Ja sam sasvim slučajno naletio u oglasniku na ME za 2k kn "novo" i hitno! I mislim si ok cijena, ionako bi me toliko izašao "obični"n73 + 2gb kartica a i ljepši je tako crni. Na kraju zovem lika a on kaže 6mj staro.
Mislim da se isplati uzeti ME čisto iz financijskih razloga ako nije razlika u cijeni a kao šlag se dobije otmjeniji izgled.
ja sam uzeo običnog n73 i stvarno je mob vrhunska multimedijska spravica sa puno fun faktora a da ne govorim da je u tri dana kako ga imam potpuno ispunio zadatak zbog kojeg sam ga kupio a to je dobra kamera.
u metrou jučer je bilo leta od mobisa i na glavnoj stranici je n73 pa ..vidi se da ga žele protjerati u širu javnost....
pa on je za sad najjeftiniji symbian(ne računam n70..)
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
da,i ja sam vidio, n73 je stvarno odličan mobitel pa i zaslužuje naslovnu stranicu!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Da zaključim temu...Odustajem od nokie N73 ME jer je njena cijena u mobisu dosta visoka...Običnu ne zelim a mobilni telefoni na pretplatu koja mi se isplati su puno jeftiniji...I sad mi je izbor pao na N95 ili P1i...
Bookmarks