Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Igrao Oboje /short Review/

prvo sam fifu dobio,instalirao,prvo razocarenje ponovo VRLO los uvodni video,katastrofa,dobro to je manje bitno. kada se udje do main menua pa sve je isto,malo drugaciji interface,cak i zvuk nisu promijenili i sad se tu cuju navijaci bfff... od modova sve isto samo nek novi mod nesto "be a pro" nisam ni probao,usao u manager mode poceo igrati,identicno fifi 2007 u svakom pogledu. kada krene loading screen par savjeta od fife,ma obicno s... neam to kad ni procitat jer mi loadira na najvecoj rezoluciji i detaljima za 6 sekundi kada igra pocne u "entrance sceene" publika kao neki 3d ali kada krenete igrat to su obicne slicice,ponovo IDENTICNO prethodnom nastavku (2007),isti izgled igraca isti izgled terena i stadiona,razlike su nanometarske tako da ih je skoro nemoguce primjetiti. sve u svemu ocjena 2,5 od 10

veliki sam gamer,fan sam konami-ja,ali realno sam ocijenio fifu,ko je igrao oboje slozice se sa mnom.

eh sada ono bitinije PES2008. odlican uvodni video,drugaciji interface main menua,sada je tu kao neka tribina nest ne kuzim sta je,i jedna po jedna opcija se skrola horizontalno na njoj,dosta osvjezavajuce jer je do sad bilo uvijek isto
    exibition
    master league
    cup
    leagu
    training....
    jedno ispod drugoga
    sada to drugacije izgleda...
    gameplay odlican,igraci se dosta realnije krecu,imaju dosta realnije poteze u odnosu na pes6,3d trava,sada je cak moguce simulirati jedanaesterce
    grafika odlicna mada na high i max rez dresovi su sjajni,bas sjajni imaju neki nerealan odsjaj,publika je u full 3d sto daje fantasticnu atmosferu. jedini mozda nedostatak je sto za ovu igricu trebate mnoooogo rama i snazan procesor da biste povecali detalje do kraja. ja na 2gb ram, pentium IV 3.0core duo procesorom nvidi 7600gt256ddr moram na medium igrati,i jedina razlika izmedju high i medium je upravo u 3d publici koja je 3d samo na high
    najjaci igraci koliko sam ja do sada zapazio su C. Ronaldo (logicno jer je on na omotu igrice) i Fernando Torres,koji je bolji i od Ronalda,nije stvar u ocjenama (karakteristikama/abillities) nego su momci jednostavno nezaustavljivi,to mi se mozda jedino ne svidja,isto kao sto je Adriano bio u PES6.
    ocjena 7,5 od 10

PES je dosta laksi od fife na najtezem nivou,fifa je cak preteska na world class,a na top player bez problema na PES-u dajem po 3-4 komada

eto ono osnovno,izbrisao sam fifu,vec osvojio par kupova na PES-u pa ako vas sta interesuje pitajte,javljacu vam i ako nadjem neke znacajnije buggove.
    Zadnji uredio X-FusIOn : 31-10-2007 u 16:41

Slične teme

1. Upisi na faks 2007/2008
    By Symbian in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-07-2007, 17:07
  2. najnoviji v3x MP
    By daspei in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 09-08-2006, 20:13
  3. najnoviji soft za V3 ?
    By maRxium in forum Motorola