evo ovako: mislim si kupit u700 i zanima me jel se za ton poruke moze stavit bilokoji zvuk, ili saamo mozes one određene, i jel bolji u 700 oli u600..?'
hvala puno svima
evo ovako: mislim si kupit u700 i zanima me jel se za ton poruke moze stavit bilokoji zvuk, ili saamo mozes one određene, i jel bolji u 700 oli u600..?'
hvala puno svima
kod U600 je to moguce pa je za pretpostaviti da to moze i U700.
Može, isprobano
I meni se sviđa taj mob, isplati li se uzet?
pa ako volis samsung itekako se isplati.to je ipak trenutni top model samsunga.![]()
meni se sviđaju samsunzi,imao sam 500 ,pa d600 i imam sad d900..
i zanima me kod u700 jel se sve pjesme mogu savit na jednu playlistu? da nije podijeljeno onako kao kod d900..??
super, hvala
Pa volim Samsunge, imala sam ih par do sada, samo neznam dal da uzmem ili da pričekam da izađe neš novije...
ja cu u ponedjeljak k upit u700
ajd onda napiši dojmove i koju slikicu stavi![]()
ja sam uzeo f 300, odlicna stvar ali malo cudna
Ima frend U700 i nebi vjerovali on ne može staviti bilo koji zvuk za ton poruke...istina, ima neki čudan softver...pokušavali smo na razne načine i jednostavno ne ide...sad ne znam dal se radi o kakvom bugu ili?
Napišite kak vi postavite bilo koji zvuk za melodiju zvona poruke?
Bom Chicka WahWah
ja sam kupio u700,ali mi je vodafoneov softwaer,,kak da promijenim to??plizzzzzzzzzzzzz
Dojmovi???
Evo kolegica mi je dobila na poklon ovaj mob ali nema postavljene postavke za MMS, GPRS i WAP ili internet...
Posto ona koristi VIP zvala je VIP sluzbu da joj posalju ali su joj rekli da oni nemaju za taj model.
Zanima me kako joj mogu to sve podesiti ili da me uputite gdje naci sve te postavke?
Hvala
Neka ode na vipnetovu stranicu i neka skine postavke od U600. Mislim da će pomoć. Ja sam recimo na E900 stavljao postavke za MMS i GPRS od D600 i sve je šljakalo.
CARpeDiem*
E hvala na ovako brzom odgovoru. Bas sam mislio pitati dal bi odgovaralo od nekog drugog modela
Hvala
--------------------------------------------------------------------------
Na zalost neide. poslao sam na njega direktno sa neta postavke za U600 i dobijem prvo poruku sa autorizacijskim kodom od 5 znamenki ali ja u mob mogu upisati samo 4 znamenke.
Dakle ako ima ko kakvo rjesenje nek se slobodno javi i pomogne
Hvala
Zadnji uredio markof72 : 11-10-2007 u 18:24
mislim da ce trebat pricekat dok dodje u prodaju u jedan od vip centara :-((
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Dakle nista od toga. Ostaje mi onda jedino da pokusam rucno unijeti sve potrebno ako ce i to upaliti.
jedno pitanje, dali u u700 imaju problema sa displayom? mislim na veliku mogucnost pucanja displaya kod nosenja u đepu?
Bookmarks