Evo ovak....Zanimaju me vaša iskustva s pretplatom.Isplativost svega (budući da su uređaji nerijetko upola jeftiniji),koji je operater bolji itd...PUNO HVALA
Evo ovak....Zanimaju me vaša iskustva s pretplatom.Isplativost svega (budući da su uređaji nerijetko upola jeftiniji),koji je operater bolji itd...PUNO HVALA
Pretplata i da i ne.
Ja imam ugovor sa T-mobilo na 24mjeseca i ne želim ga više produžavat. Ugovor me sputava. Uvijek imam osjećaj da mi neki drugi operate ima bolju ponudu ili da bi mi neka druga tarifa više odgovarala ali što je tu je.
Pretplata mi daje određenu slobodu po pitanju trošenja.
Za mene pretplata možda da ali ugovor ne.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pretplata ti se isplati ako nista drugo cijene su povoljnije i netrebas razmisljati dali imas love na racunu..Ako mislis ostati duze na nekom operateru tipa 12 ili 24 mjeseca isplati ti se i ugovor potpisat pa dobijes neki mob povoljno..Koliko odprilike trosis mjesecno na mob?
Pa trošim oko 100-150 kn/mjesečno.Imam vip trenutno
Onda bi ti bilo dobro uzeti neku nižu pretplatu. Želiš li ostati na VIP-u ili razmišljaš o prelasku sa opcijom prebacivanja broja?
Pa to s prebacivanjem broja mi se ne čini loše...Ali ta pretplata bila bi sam zbog toga što bih ja htio kupit jeftiniji mob....A trošim tolko svaki mjesec.Ustvari možda bih imao i 2 mobiltela,pa nebi niti prebacivao broj...
Onda si čekiraj ovu ponudu od Tele2. Možeš dobiti čisto solidan mobitel za kunu, ali moraš računati na to da ćeš biti minimalno nekoliko dana bez aktivnog broja dok traje prebacivanje.
EH,da zaboravih....Zanimaju me mobiteli poput N95,P1i,N73....itd...Nekako mi je N73 prvi izbor a u teletu je nema...
n95 ima preko t-coma, p1 preko vipa za nekih 3000kn (tako neš) uz ugovor 24mjeseca što je dosta. ako trošiš preko 100kn mjesečno isplati ti se. evo ja sam na pretplati već 3 godine (na vipu) i trošim oko 150kn mjesečno, jeftinije je od vip me al opet sada bi recimo radije prešao na tele 2 knockout koji mi je upola jeftiniji al nemogu jer još više od pola godine moram plačat pretplatu. e i prednost ti je roaming i to što uvijek imaš para na računu...
Bookmarks