= Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
xlr -ne slazem se s tobom, male su sanse da shebes bicikl ako se ne bavis prof., a ovaj bicikl od 2500je i previse je za neprofesionalce.
Ne moraš se profesionalno baviti biciklizmom da bi pao i slomio/iskrivio nešto. Taj dio koji si slomio/iskrivio je mogao biti izdržljiviji i kvalitetniji (pedale, volan, vilica, ležajevi..).

= Citat = Izvorno postao vjeko
kad se time konstantno bavis, onda fakat bicikl mora biti jako izdrzljiv, a to sto ti par puta napravis kakav crosscountry i to ljeti kako kaze Coma_zgb..
XC (kros kantri) je stil vožnje, a stil vožnje ti određuje koji ćeš bike kupiti. Za downhill bi se tvoja limexica raspala na sastavne dijelove (i moj bike bi se raspao, ništa osobno, samo gledam realno). Na cesti možeš voziti sve vrste bajkova, neke teže, neke lakše. ček dis aut! Uglavnom, bicikl vozim svaki dan, pretežno istom (poznatom) rutom, 2 sata u prosjeku, a ruta se sastoji od raznih podloga. Da sam mislio kupiti bike za do faksa i nazad - kupio bi limexicu.. ili ponicu koju nitko ne bi htio ukrasti

= Citat = Izvorno postao vjeko
jos nesto, znate one likove koji se po gradu furaju biciklima od 5000-15000kn, nekako njusim da takvih ima i ovdje
Njušim ih i ja i samo ću dodat, da sam imao više para u trenutku kupnje bajka - sve bi dao!

Ima dobar članak za one koji kupuju bike: link