Evo prvih slika...
ajmo komentari
SL65
![]()
A65
![]()
Evo prvih slika...
ajmo komentari
SL65
![]()
A65
![]()
maraschino - PTICICA
sl65 liči na sl55, boja mi je zakon![]()
sl65-preodlican
a65-malo je preobican dizajn posto je namjenjen mladjoj populaciji
sl65 je super,ali a65 nije baš nešto...Kad će se znati karakteristike?SL mi ima nekako mali ekran..
Zadnji uredio alcatraz : 29-05-2004 u 20:02
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
...oba mi se sviđaju...oba će sigurno imat 128x128 pix. ekran...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
navodno sl65 ima 130x130 piksela, 65000 boja, vga kameru integriranu, a A65 polifone melodije, ekran u boji i MMS
maraschino - PTICICA
SL65 je stvarno lijep i puno mi je bolji od prethodnog sl55. a što se tiče a65 on mi se čini pomalo dosadan i pre jednostavan
dijelim veljino mišljenje
pa da ja budem iskren, meni se bas nesto i ne sviđa sl65, bar ne na ovim prvim slikama. Naravno, govorim samo o dizajnu...
maraschino - PTICICA
...zašto,"3atmr"...objasni konkretnije šta ti se ne sviđa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa neznam, ne sviđa mi se, nekako mi je kockasti i ne sviđaju mi se navigacijske tipke. Neznam, jednostavno mi nije legao... Isto kao sto se nekome sviđa M65, a meni je to mob strasnog dizajna...
maraschino - PTICICA
Kako se o ukusima ne raspravlja, zadržavam pravo na šutnju dok se ne saznaju specifikacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ni ja nisam nešto posebno oduševljen izgledom.......
dobro ovo su tak i onak slike ništa dok ga ne vidim uživo...
Meni se sviđaju, jedino su tipke kod A65 morale biti veće tako da ne bi bilo razmaka između njih.
Meni se SL65 uopće na sviđa, šteta je što je SL iz siemensove najviše klase prešla u fashion klasu... Bezveze je što je ekran ovako malen...
A65 je posve OK za tu klasu, dizajn je pristojan, a za tipke je bolje da ima malo razmaka, nego da su velika i pripijene (znam kako to zna bit neugodno na mojoj nokiji...).
Meni se sviđa. Što se tiće SL klase, ona će nadalje izgleda biti fashion klasa, a zamjenjuje ju SX klasa.
nije ekran bas ni malen toliko za takav mob. 130x130 piksela...
maraschino - PTICICA
Al to je SL klasa, i sigurno će bit skup, pa su trebali ugurat bar 160x130 pixela....
a onda nebi bio tako lijep, po meni su trebali dati vise pixela, a ekran ostaviti isti. ono je ekran sa c65, malo zalosno
sve super. meni se svidjaju oba. vidim da je siemens zadrzao onaj obli dizajn kod A serije
pa po tome je i poznat ne radi on čekićem dizajn moba kao nokija.....
mislim da je ovo ipak ekran isti kao na CF62Poslao: coma_zgb
ono je ekran sa c65, malo zalosno
maraschino - PTICICA
pa to je solidan ekran za fashion mob kao što će biti sl65
Meni je SL odličan samo da ga izbace u vise boja jer mi je ona bezveze
Netreba mu nista vise osim boljeg ekrana od predhodnika
Ekran jest malen ali nadam se da ce bit kvalitetan
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
meni je bolji moj SX1 mada ni ovi sl65 neizgleda lose.......
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks