koji da uzmem za pristup internetu preko laptopa? nalazim se u osijeku u zagrebackoj ulici...i kolika je cijena 1 GB prometa kod svakoga
koji da uzmem za pristup internetu preko laptopa? nalazim se u osijeku u zagrebackoj ulici...i kolika je cijena 1 GB prometa kod svakoga
Kod T-Mobilea 60 kn (Flex 60) + 100 kn (Web'n'Walk XL) + 12.5 kn (naknada za zrak državi) = 172.5 kn.
Kod Vipneta 50 kn (Model 50) + 45.5 kn (Mobile Broadband 128) + 91 kn (Opcija 1GB) + 12.5 kn (naknada za zrak državi) = 199 kn (1 GB i 128 MB i 50 kn za razgovore i SMS poruke)
Kod Vipnet-Carnet Mobile kombinacije 145.5 kn (Carnet Mobile Broadband 1 GB) + 12.5 kn (naknada za zrak državi) = 158 kn (1 GB). Da bi koristio ovu mogućnost trebaš imati CARNet account (tj. biti u srednjoj školi, na faksu ili biti dio neke državne obrazovne institucije)
Zaključak, ako nisi studoš ili iz nekog razloga ne možeš koristiti Carnet, za recimo 1 GB prometa ti je isplativiji T-Mobile, a za više od 1 GB definitivno Vipnet jer ima nižu cijenu naknadnog megabajta i kudikamo povoljnije cijene za 2 GB i 3 GB prometa.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E i mene zanima. Ističe mi ovaj mjesec ADSL a pošto nisam nikad skoro doma sam si mislio ubost nešto bez žice.
Sad imam 1GB ADSL, trošim od 500-700MB, znači platim 100kn.
I gledam si u VIPu to al mi nekak djeluje preskupo.
Nešt kad mi je to izračunala (bez carneta) nekih 280,290kn /mj. za 1GB...
Znači ja bi si uzeo 512MB ili 1GB, to mi dost pošto mi treba čisto za surfanje...
Isplativiji je T-Mobile? Ovo gore od T-mobilea je izračun za 1GB, 172.5kn i na koliko, isto ko VIP 24 ili 12 mj.?
Pa daj što ti je...Fiksni Internet će UVIJEK (?!?!) biti jeftiniji, povoljniji, brži i pouzdaniji od mobilnog. Mobilni Internet je isključivo ako trebaš biti povezan sa bilo kojeg mjesta i što ti to može donijeti znatne dobiti...
dodatni gigabajt na VIP-u ti je 91 kunu, a na T-Mobile Web'n'Walku oko 1200 kuna, pa si sad misli što ti je isplativije. Vip jest nešto skuplji na cijeni do 1 GB, ali to je sve tu negdje...
T-mobilova WnW je promotivna akcija koja za sada traje do 31.12. Moguć je prekid te prompcije mada baš i nije za vjerovati.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
A od sada imas i ovo:
Korisnici bilo koje Flex tarife, koji imaju studentski status i potpišu ugovor ili produženje ugovora na 24 mjeseca, kroz narednih 6 mjeseci T-Mobile omogućuje najpovoljniji pristup Internetu na tržištu. Paket web'n'walk XL s uključenih 1 GB koštati će tek jednu kunu mjesečno.
http://www.bug.hr/vijesti/?id=82527
Sve je divno i krasno osim ovih 24 mjeseca ropstva :-)
Da definitivno je bezveze ponuda. Vipnetova je bolja...
Naizgled divna ponuda, ali sam uvjeren da ugovor izgleda ovako:
PRVIH 6 MJESECI SVE USLUGE PO KUNU...
...ali nakon tog ste najebali!
Imam vipnetov carnet, onu crvenu karticu, to koristim samo i iskljucivo kad odem 2-3 dana na more ili nekamo pa mi treba za osnovne stvari i fakat radi svugdje bez beda!![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks