ja mislim da mu nije dao ni pravo ime,ni adresu ni nist,i da mu niste prve zrtve,i da je sad pitaj Boga di..
ja mislim da mu nije dao ni pravo ime,ni adresu ni nist,i da mu niste prve zrtve,i da je sad pitaj Boga di..
meni to nije jasno,a niti bi se u takve podvige upustala.Donesi mobac pa cu ti dat lovu.A ne ti odmah pa par komada i lova unaprijed.Ma danas se nevjeruje nikom.I frend za koga mislis da je super ,taj cas se preokrene.Zao mi je sto si to morao saznat na takav nacin.A mozda ipak dogodi se cudo...![]()
molim da se ODMAH obrišu SVI postovi koji se tiču ljudi albanske nacionalnosti i govore ružno o istima .... ajde moderatori da vidim koliko ste brzi ...... moji dobri prijatelji su albanci i pun mi je kufer malograđanštine , buržujstva i predrasuda. Dečko je imenovan samo zato da se zna o kome je riječ ,da se zove Hrvoje Pavelić - Hrvatinić - Paraga opet bi naveo ime .... dali je član foruma neznam , kontaktirao sam ga na u priči opisan način .....
BTW 1 : tv i dvd prodani , a za njoku sam dobio par ponuda od soma kuna tu na oglasniku ...... pirane su među namaaaa .......
Edit : hvala iznenađen sam brzinom ....![]()
Zadnji uredio iwek : 06-10-2007 u 13:18
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Na ovom svijetu je 6 osoba kojima bih dao novac bez pitanja da me to zatraze. Od toga troje cine mama, tata i sestra. Dobro, sestra trazi svaki dan al to se ne brojiVjera u ljude je nazalost postala luksuz.
Bravo! 100% se slazem. Pametan si, brzo ces zaraditi 5000 kn. Svaka skola se placa.![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks