Ovdje sam novi ali vidim da je super
Kupujem novi mobitel nešto malo (jeftino) ali sam standardnim funkcijama. Razmišljao sam i sveo izbor na SE T230 i Siemens M55. Što mislite koji je bolji![]()
SE T230
Siemens M55
Ovdje sam novi ali vidim da je super
Kupujem novi mobitel nešto malo (jeftino) ali sam standardnim funkcijama. Razmišljao sam i sveo izbor na SE T230 i Siemens M55. Što mislite koji je bolji![]()
Nijedan ni drugi nisu baš nešto super, ali je m55 definitivno bolji. Ima više funkcija od t230, bolji je dizajnom, ima one cool diode sa strane, a software im je otprilike podjednak, stim da za m55 ima jako puno flash patcheva.
Uglavnom moja preporuka je definitivno M55, ja sam ga imao, i bio sam vrlo zadovoljan.
m55 - puno atraktivniji, ljepši dizajnom, više opcija
uzmi M55,nećeš požaliti.Stvarno dobar telefon..
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
...M55 definitiva...imaš gore navedene razloge...a i sam posjedujem M55...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
M55 i kabel obavezno. Siemense možeš nadograđivat, mijenjati softver(dodavat nove funkcije), ako nešto zezneš uvijek se da spasiti stvar(ne i fizička oštećenja). Java programa, ne samo igara, imaš puno više nego Mophun. Jedino ne znam cijene kod vas, ali bi jedino cijena mogla biti u prilog T230. Sve ostalo je stvar osobnog ukusa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
m55 definitivno, iako nećeš pogriješiti ak uzmeš t230
t230 definitivno,iako nećeš pogriješiti ako uzmeš m55
m55![]()
Moj izbor je bio C60 kada sam birao između njega i T230, a M55 je ipak bolji tako da je moj izbor siemens.
c60 ti je jamislim malo bolji od m55 iako su oba dva dosta spora ali c60 je i noviji pa po nekoj logici i bolji
Ma daj molim te c60 je posve ogoljen funkcijama i nije po ničemu bolji od m55. M55 ima puno više funkcija, manji je i td.
...C60 je noviji,al je po pitanju funkcija puno slabiji od M55,a i software mu je puno sporiji od M55...Poslao: smart_bug
c60 ti je jamislim malo bolji od m55 iako su oba dva dosta spora ali c60 je i noviji pa po nekoj logici i bolji
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a m55 je ljepsi dizajnom, i nekak mi kvalitetnije lezi u rukama dok c60 je cista suplja plastika. rade uzmi c62 kad smo kod C serije. probaj prije nego sto uzmes
Bookmarks