nisam siguran, ali mozda ne smijes ostetiti auto
ovak mucim se vec tjedan dana i sad mi vise ne pada nist napamet sto napraviti??
nalazim se : nivo lucas betrone 2 (omerta) 10-8
e sad sto mene muci lucas me posalje da istucem onog big stana i ponovo se vratim kod njega eh to sam napravio...sad dolazi problem ...pokaze mi kako se otkljucava automobil thor810 kojeg idem ukrasti u oak hill (narancaste boje) tamo ga cuva jedan zastitar kojeg ubijem ili istucem i on pobjegne ili zalegne ako ga ubijem...al ok ukradem auto i pise mi da se vratim natrag u sallieris bar , onak plavi iks stoji na baru ja dodem u bar pricam s ralfijem koji mi da onaj popis auta sto mogu obrisati i kad hocu na vrata otraga u bar kaze mi da nesto nisam napravio da treba obaviti posao....???mene to muci sto trebam napraviti a nisam ...hvala unaprijed???
...nesto beby away ....pazim vozim polako policija me ni ne zaustavi sve ok ali kad dodem u bar problem al sad vise ni ideja nemam sto nisam napravio pa molim pomoc!!!
nisam siguran, ali mozda ne smijes ostetiti auto
rijeseno!!!!
jel je da ne smijes ostetit auto, ili nesto drugo
reci da neko drugi zna ako zapne
i što je bilo ?![]()
nema nikakve veze s autom nego treba u hobokenu pokupiti lika kojeg treba odvesti u oak hill u jednu kucu jer on zna otkljucati neki sef ....a posto ja nisam isao direktno u u salieri bar nrgo sam svratio do lucasa kad sam istukao stana on mi je rekao da odem ukrasti auto koji odvezem u salieri bar i svaki puta kad se vratim on mi kaze da nesto nisam napravio a nije mi ni spomenio da trebam u hoboken nego samo kaze da trebam u neku milijunasku ulicu svratiti a ja nisam znao gdje je to pa sam se vratiio par nivoa nazad i sad je super jednostavno zato kad vas bertone posalje kod stana vratite se donjega nazad i onda kad vas posalje u oak hil u povratku imate mogucnost svratiti do njega ali bolje ne jer vam nece reci sve u detalje pa produzite odmah u salieri da nebi bauljali bezveze ko ja.... jer mi nije rekao sve sto trebam napraviti eto to je bio problem ...
Bookmarks