Mislim virus... Ak se moze u safe modu radit s antivirusnim programom,probaj (nisam siguran). Ili tune up utillities...
evo ovako od kolege je PC i ima xp gore kada ga se uplai normalno digne windows i nakon 5-10 sekundi rada (kada prođe welcome) se restarta i tako stalno jel znate što bi moglo biti? bateriju na maticnoj nisam vadio mislim da nema potrebe jer nije frka s biosom i da sam nekaj prčko po nejmu!!
★★★★★
Mislim virus... Ak se moze u safe modu radit s antivirusnim programom,probaj (nisam siguran). Ili tune up utillities...
možda neki virusić, ali samo možda, to one spike shutdown -... pa ti se stavi na kolko već sekundi. ne znam, može biti to ali i još dosta toga. ja bi na tvom mjestu reinsatlirao winse
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
a jel bi mogau u safe mode ući da bar neke slike i muziku poberem s c-a
★★★★★
pa probaj u safe-u....stisni f5 kad se pocne palit...
Ja ipak mislim da je F8.
@Pbreaker: Ako ne uspije,izvadi hdd,s njega skini master jumper,i nakaci ga u svoj komp,spasi sto se spasit da,eventualno ga formatiraj da ti kasnije bude lakse,skini ga,vrati jumper,vrati ga u taj drugi komp,instaliraj nove winse,popij pivo,i tako dalje...![]()
Ili s uzmi neku live veziju linuxa pa preko njega obavi prebacivanje podataka ili prčkanje po hardu.@Pbreaker: Ako ne uspije,izvadi hdd,s njega skini master jumper,i nakaci ga u svoj komp,spasi sto se spasit da,eventualno ga formatiraj da ti kasnije bude lakse,skini ga,vrati jumper,vrati ga u taj drugi komp,instaliraj nove winse...
Mozak i jetra su precjenjeni. :)
stavio sam novi win i sve dela..bar za sada...a za podatke...baš me briga nije moj hehe
★★★★★
PA mogo si spasit podatke ali kad več nije tvoj onda ockej
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
Jest da je prekasno al' za ubuduče.Imo sam sličan takav problem to jest moja sestrična al dobro.Isto tako kako samo što se tu nije ni pojavio welcom več se restarto kod podizanja i to svaki put, a rješenje je jednostavno.U Biosu postaviš (ako nije da se pokrene sa cd-a,al treba imat instalaciski cd od windowsa) i restartaš komp pritom staviš cd od windowsa u cd rom i čekaš da se pokrene i kad se bota s cd-a imaš par izbornika.Odabereš da ponovno instaliraš windose i pazi da ne odabereš da foratira disk .kad to sve završi imaš popravljene windowse i svi podaci su ostali.A ono s baterijom ona služi samo da sat ne stane dok je kompjuter isključen.
ja bi ljude koji ovak nazovu topic poslo neznam...na goli otok na par dana il tak nesto.
reci , jesi mogo bit imalo neodredeniji kod naslova?ikako?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
to ti se događalo zbog virusa, točnije, virus zarazi boot sektor i windowsi se ne dignu do kraja.
Bookmarks