Za masku pitaj kod solvensa www.solvens.com . Šalju poštom. Ja sam za S 45 platio 50 kn.
1. gdje kupiti novu masku? onako da bude povoljno, bilo bi pozeljno ako netko zna u Osijeku trgovinu,dilera, ako ne u Zagrebu gdje? Tamo u hajnclovoj ili ?
2. kad kopiram ono sto sam diktafonom snimio na komp, sve je drugacijeg formata,kako da ga prebacim u npr. wav ?
Za masku pitaj kod solvensa www.solvens.com . Šalju poštom. Ja sam za S 45 platio 50 kn.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kada prebacujes, nadji gore file conversion, i stavi kvacicu, on ce ti sam prebaciti u dobar format
ja sam kupio masku za sl-a na auto pijaci u Osijeku,ali ako možes bolje nadji orginalnu.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
hvalaPoslao: coma_zgb
kada prebacujes, nadji gore file conversion, i stavi kvacicu, on ce ti sam prebaciti u dobar format
uh, koja lokacijaPoslao: alcatraz
ja sam kupio masku za sl-a na auto pijaci u Osijeku,ali ako možes bolje nadji orginalnu.)
ma provjerio sam na nekoliko brojeva iz oglasnika, kadli ono nitko nema original pa sam se takticki odlucio za najjefitniju kombinaciju i eto... ma ocajno lose, naravno nije original, plastika ocajne kvalitete, na razini Kinder jajeta i sl.
(ne mislim na jaje, nego onu igracku unutra) , ma ocajno, mucio sam se 15minuta dok sam prebacio sve dijelove iz stare maske (uzimao sam samo straznji dio ,jer mije taman ispod antene pukla maska), pa ovo ono, napokon sve prebacio i to je to... ali znas, sve je to u redu i jos donekle podnosljivo (btw namjestao sam masku da "skljocne" dobrih 20minuta) , ali ne mogu podnijeti losu plastiku !
ono, prvi put u zivotu mi mobitel sluzi kao baterija u mraku i sl.
sve narancasti displey prolazi kroz plastiku , OCAJ!
al nema veze, btw koliko kosta original , ako netko zna (ne da mi se telefonirat sada) ?
ono btw kako plastika se jos pri visokim temperaturama mijenja, mislim sto se tice volumena)))) skroz ludilo .
)))
mislimd ati je original 200kn bez tastature, a sa je 250 ili 300. a zasto ne zaljepis staru masku, cjenofiks cini cuda
arghhhhh..... to mi je malo skupo... ovo me smece izaslo punih 50knPoslao: coma_zgb
mislimd ati je original 200kn bez tastature, a sa je 250 ili 300. a zasto ne zaljepis staru masku, cjenofiks cini cuda![]()
znas kak ide ona:
sladak okus niske cijene, gorak okus lose kvalitete![]()
ma nekako mi je cuno pukla, bas se onako odlomila, nekako me bilo i strah gledati
lol propustio sam reci, da kad stavio tu masku, naravno stavio sam i cip u antenu, onak onaj maleni dio antene mi stalno ispada lollll
imas selotejpaPoslao: Snow
arghhhhh..... to mi je malo skupo... ovo me smece izaslo punih 50kn![]()
znas kak ide ona:
sladak okus niske cijene, gorak okus lose kvalitete![]()
ma nekako mi je cuno pukla, bas se onako odlomila, nekako me bilo i strah gledati
lol propustio sam reci, da kad stavio tu masku, naravno stavio sam i cip u antenu, onak onaj maleni dio antene mi stalno ispada lollll![]()
ma , drzim se one stare :Poslao: ..::HRCO::..
imas selotejpa![]()
"dobra plastika cini cuda"
Bookmarks