Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve to stoji, po zakonu moras placat pretplatu, cim imas prijamnik, odnosno to sad nie pretplata vec pristojba, koju placas firmi Odasiljaci i Veze, a ne direkt HRT-u....

Sad u teoriji!

Ak uzmes tipa MAX TV, ti ne primas nikakav radio signal, vec primas preko kabla, odnosno usluge, T-coma, sto po nekoj normlanoj logici, nebi trebao placat RTV pristojbu, jer u pravilu ne koristis njihove usluge!

S obzirom da je kod nas tak kak je, to bi se i dalje moralo placati!!!

E ali, s obzirom da ti signal za gledanje ne hvatas preko antene, vec kabla, oni s lovcima ne mogu uhvatiti jel ti hvatas signal ili ne.
    Ako dodju kod tebe dal placas pristojbu, jednostavno im mozes reci, da nemas prijamnika i da ne placas, oni ti ne mogu uci u stan/kucu, bez sudskog naloga, a za sudski nalog bi trebali dobiti na nekakvim dokazima da ti koristis njihovu uslugu a ne placas je, sto ti teoretski ne mogu dokazati, jer s lovcem ne mogu uloviti signal (posto ga nemas), a u stan ti ne mogu uc.

Jedino sto bi mogli, je provjeriti jel si MAx TV pretplatnik, a to bi im onda T-com morao dati na uvid, sto u ugovoru lijepo pise da oni nece tvoje podatke nikome davat, odnosno, opet bi morali izhoditi sudski nalog.

Meni je doso inspektor, za pretplatu, ovo ono da zast ja ne placa, a ja njemu pa nemam tv, veli on cak ni radio nemate, ja reko nemam, sve kaj gledam/slusam pratim radim preko interneta, a na to jos sam ga lijepo pitao, za gledanje TV-a preko TV kartice, reko je da se to isto smatra prijemnikom, dok za gledanje preko interneta, zakonskom ne postoji propis!!!
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    Ak uzmes tipa MAX TV, ti ne primas nikakav radio signal, vec primas preko kabla, odnosno usluge, T-coma, sto po nekoj normlanoj logici, nebi trebao placat RTV pristojbu, jer u pravilu ne koristis njihove usluge!
    Dajte čitajte malo, ne plaća se pretplata zbog korištenja usluge. Gledaš samo maxtv na telki, plaćaš rtv makar nikada ne pogledao hrt.

Ne morate se toliko čuditi, tako se i BBC financira. Doduše mislim da se kod njih dotični harač plaća prilikom kupovine televizora.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    Dajte čitajte malo, ne plaća se pretplata zbog korištenja usluge. Gledaš samo maxtv na telki, plaćaš rtv makar nikada ne pogledao hrt.

Ne morate se toliko čuditi, tako se i BBC financira. Doduše mislim da se kod njih dotični harač plaća prilikom kupovine televizora.
    heheh, dobro si to reko. "HARAČ"
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretplata za HTV nije samo njima nego se iz toga placa i HR produkcija filmova, serija i svega sto ima veze sa televizijom (dio cvakne i Nova i RTL).
    HTV iz logickog razloga i dalje obavlja taj posao jer imaju ustrojenu sluzbu za naplatu i obradu istog, a i jedina su javna televizija pod vodstvom drzave koja to kontrolira.
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    Errr, da HRT ima program i kvalitetu BBC-a, no way da bi se zalio, al dok god mi trpaju omiljene SF serije, u gluho doba noci, kad je nemoguce gledat, ja njima samo mogu rec FO...
    Zadnji uredio Smrt : 06-10-2007 u 00:33
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Slične teme

1. MaxTV pitanje
    By ExCenTric in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 16-09-2007, 22:07
  2. dosao MaxTV
    By rospaya in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 368
    Posljednji post: 28-06-2007, 23:58
  3. maxtv
    By sendjo in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 24-09-2006, 11:53

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove