Servis majka.
Imam motorolu V235 i pokusao sam na nju pomocu RSD Litea v3.6 ubaciti
R3512 G 0A.30.6CR
Problem je nasto kada je proces doso do 14% gdje je stao.nakon toga je ispisao fail.Sad kad pokusam upaliti mob upali mi se boot loader i pise code corrupt.
jel zna tko rijesi taj problem?Ili da nosim u neki servis?
Unaprijed hvala.
Zadnji uredio nikola_os : 04-10-2007 u 18:15
Servis majka.
A bi li proslo s nekom drugom verzijom RSD Lite-a,ili s F&B...?
Evo uspio sam nesto...nako sto sam skinio jedno 6-7 razlicitih monsterpackova i rds 3.3, ali sada druga stvar:
Usred ubacivanja monsterpacka mi je prekinuo zato sto mi baterija nije bila puna...odnosno izbacio: battery low.Ostavio sam ga jedno 2-3 sata da se puni.Sad sam ponovo pokusao ustekati u USB i uopce neocitava ga na kompu...stalno mi se pali bootloader i ne mogu ga uopce ugasiti osim na nacin da izvadim bateriju.Pokusat cu reinstalirat drivere za usb...
mislim da imaš kriv bootloader na mobu, ali probaj flashat s flash i backup 3
|\/|0T0r0La
Nisam ni mijenjao bootloader, 08.E0 verzija za V235...taj i i bila prije nego sto sam uopce ista radio na mobu.
Probao i F&B 3.0.6, stalno izbacuje phone not conected.
Na ekranu moba pise:
PHONE CODE SIG ERROR:
35:02:
ispod toga blinka:
Battery Low
Cannot Probram
Kontam si da je V235 KIA.
Zadnji uredio nikola_os : 18-10-2007 u 17:15
Trenutno ti je baterija prazna tako da sada ne možeš ništa raditi.
Bateriju sam napuno do kraja, ne preko mobitel jer on uopce ne ocitava usb kabal ni punjac, jednostavno ne reagira.I sada stavim bateriju, i ista stvar, blinka battery low, cannot program.
Posudi negdje bateriju (punu) pa vidi kako ce disat s njom!
Mislim da ti je osla baterija i da ti je ona uzrokovala sva ta sranja s mobom...
kad ti piše battery low onda nemožeš ni flashat ni ništa s mobom moraš imat punu bateriju... jel je od monsterpacka bootloader isti ko na tvojem mobu to pitam! jer ako nije nije ni čudo da neradi...
|\/|0T0r0La
Otiso sam i napunio bateriju kod frenda, sad normalno se spaja na USB.
"jel je od monsterpacka bootloader isti ko na tvojem mobu to pitam! jer ako nije nije ni čudo da neradi..."
E, to neznam; RDS uopce ne ocitava verziju bootloadera, samo su crtice("-------"), dok od motorole je v0x0008E0.
Jel iam mozda neko monsterpack koji odgovara da mi posalje, na mail jel sam ih skinuo vec 5-6 komada i nijedan neradi.Hvala unaprijed.
imaš problem sa RDS - om. ok, koliko sam skužio, cijelo vrijeme ubacivaš krivi monster i zato ni ne paše. baci stock moto, dekodiraj ga preko P2k easy tool-a i stvar riješena....
Moze link kakav?cijelo prijepodne trazim i sta god sam naso, svaki link na RS-u je isteko...
Ako neko ima link, hvala mu, ako ne nosim u servise jer mi se stvarno vise neda gubit zivce s ovim.
Bookmarks