j'''''' nogomet,goran ide dalje.teško će dobiti idući meč,al nema veze,ovaj je bio fantastičan...ne tolko lijep koliko dramatičan..AJMOOOOO GOOOOORRRANNNEEE
Njemačka
Španjolska
Hrvatska
Nizozemska
Engleska
Francuska
Portugal
Švedska
Italija
Rusija
Bugarska
Danska
ajd nam otkrij ime tog članaPoslao: KaKaV NeReD
jedan moj frend (član Foruma) imao je priliku upoznati i portugalsku buksu.
idem sad na drom dočekat ga. Evo prvi put je i ulovio priliku putovat avionom![]()
ali nažalost nije gledao tekmu s Engleskom![]()
j'''''' nogomet,goran ide dalje.teško će dobiti idući meč,al nema veze,ovaj je bio fantastičan...ne tolko lijep koliko dramatičan..AJMOOOOO GOOOOORRRANNNEEE
eto ak zbog ničeg drugog,tvoja podla podbadanja su mi falilaPoslao: gog
damgol, donjeo si nam lošu sreču svojim odlaskom, više nemoj ići na repkine utakmice![]()
![]()
neka neka vratit ću ja istom mjerom podlače jedan.........
to je dobro. napokon su ti panjevi izletili, ti englezi nisu za nista. finale: portugal-češka
ma nisu englezi krivi kaj mi imamo obranu šuplju ko švicarski sir....
skupa sa tudorom na čelu,pa čovjek je zabio 3 gola ali 2 u krivu mrežu.........
jedino svaka čast šimuniću i šimiću ostali..........
ali tudor je dosta stvari ok napravio,a i stari barić stavi kovača kojeg boli mišić i dobio je injekciju, i traži da ne igra,al neeee...
dobra tekma...jadan tetak beckham..proklet će ga englezi...slaviti Škoti
baš sam imao filing da će beckham fulat penal
kaj velite, bariću za mjesec dana ističe ugovor, hoće li ga produžit ili....
ma produžit će ga ne....
pa svi su mu igrači okrenuli leđa i to je definitivno njegov kraj
Ja isto brijem da će u finalu biti portugal i češka. A prvaci će biti česi.Poslao: FakEmaN
to je dobro. napokon su ti panjevi izletili, ti englezi nisu za nista. finale: portugal-češka
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mozda francuska eventualno, al oni su dosadni i imaju previse srece i nas i engleze su dobili bezveze, nemoze samo zidane igrat.... ja bi ipak najvise volio da portugal osvoji jel su stvarno najvise zasluzili, proslo europsko su isto bezveze izgubili od francuza
ste culi baric u kuvajt trenirat hierra i efenberga... za milijun i pol po sezoni katastroga kak su ti muhamedi glupi...
najžešće mi je kak barić stalno za engleze govori: "Ali bili su jači, tu igra beckham, owen, rooney, scholes", a komentator veli "Ali i francuzi su bili jači pa nas nisu pobjedili"
Jaci jesu , ali nije poanta u tome-poanta je u tome da je mogo na travnjak poslat jacu momcad nego ovu koju je.
a ovo da su ga igraci izdali-to ej krajne neprofesionalno i nemoralno.misli mda bi igraci uvjek trebali bit uz svog izbornika.nije na njima da slazu igru neg da igraju
Poslao: dj_velja
ajd nam otkrij ime tog člana
Puran
dobar grah daleko se čuje
tako je hrvoje,da si sa školskog prvenstva naučio..
Bruke... svaka cast grcima
It's nice to be important, but it's more important to be nice
grci su super igrali, mogli bi čak i u finale, kaj mislite ko bi mogao ić u finale? češka ide 100%
ma koje finale dalje od ovog nece.fra su ih stisli al su blesavi ko noc , nisu znali izjednacit odna bi sve bilo gotovo
istina.....ja sam za holanđane danas,al mi ne izgledaju baš uvjerljivo
evo nizozemci dobiše na penale. sljedecu igraju protiv portugalaca.
i to dobijaju,sam sam penale gledo,edvin je luuuddd
sad ce ibrahimovic dobit papire za iseljenje iz svedske![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks