Pozz,
Kao standardna opcija ne postoji, ako si upoznati user Samsunga onda ti je sve poznato da nikad SGH nije tu opciju nudio u svojim sortimanima!No sad me zanima kako do vraga postaviti memoriju microSD kartice da mi bude default-na, dakle da se sve ubuduce sve slike ili video koje slikam/snimam postavlja direkt na nju..?
Koliko sam skuzio do sad, kad idem snimat neki video, telefon mi ga prvo snimi na njegovu memoriju, pa ga ja onda moram kopirat na karticu i obrisat sa telefona?
Ali postoji patch za slike i video direktno pohranjivanje na mem karticu.
Iskreno, to i meni nije bilo jasno ali mi je logicno da je putem USB puno brze nego preko BL !! Gle, ionako imas opciju postavljanja kod konekcije USB + PC !! Znaci kod PC Studio podesavas na mobacu konekciju Modem, sad da bi storage ispitao ipak moras na Mass Storage podesit. Ove dvije funkcije ocito software ne prepoznaje da moze istodobno sa PC-a koristit. Zakljucak D900 software i PC Studio ne podrzavaju tu komunikacije ili mozda da ali ograniceno i ne za nas smrtnikeE da, i drugo pitanje..
Kako preko bluetootha slati fajlove na memorijsku karticu a ne na telefon?
PC studio mi radi super preko bluetootha, kao i iz windowsa sve ide super no opet on sve stavlja na telefon, tako da ne mogu primjerice prebaciti file od 200 MB preko bluetootha na karticu, jer, po defaultu mobitel koristi memoriju telefona..? To mi je debilno.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks