za očekivat je bila veća cijena samo zato kaj se u startu dizu al ovo je zapravo sasvim ok
za očekivat je bila veća cijena samo zato kaj se u startu dizu al ovo je zapravo sasvim ok
ima ga u vipu i cijena ja 1001kn u kompletu i 1000kn na racun za nove korisinke...
za postojece korisnike je 901kn i 900kn na racun....
da li ga je ko kupio?? zanima me kakav je mob... mislim si ga uzeti samo radi 900kn.... pa da neko nabaci slike(ako ga je ko kupio) i koji komentar...
i dal ko zna dal se taj mob moze flashat u w660... znam da se moze u k630....
----------Sony Ericsson----------
Evo ja sam ga baš danas kupio od VIP-a Sony Ericsson V640i Havana Gold za tih 901kn odnosno na gotovinu je išo popust od 3% pa je ispalo da košta 875kn, i tolko sam ga platio, i mogu reči da sam posve zadovoljan što se tiće samog mobića radio ne da je dobar... nego je odličan hvata sve stanice ko i malo napredniji kućni radio, slušalice isto tako imaju pohvalu od mene, čist zvuk. Tipke su odlične i ekran.
Hehe sad sam se preporodio sa prelaska Sony Ericsson T630.![]()
isti slučaj, sad sam probo vodafon live portal tj. ne prikazuje mi slike, i video probao no javilo mi je slijedeću poruku...
Podržani telefoni
Korištenje ove usluge moguće je putem mobilnih telefonakoji su spojeni putem UMTS ili GPRS mreže. Više informacija potražite na www.vip.hr ili kontaktirajte Službu za korisnike pozivom na 091 77 00. Pozivi upućeni na ovaj broj iz Vip mreže su besplatni.
Budem zvao teh. podršku pa možda me budu znali uputiti jer vidim da na njihovoj stranici još nema još nikakve pomoći uz vezi ovog moba jer je vjerojatno relativno nov pa nisu još stigli staviti HELP.![]()
Budem sastavio kratki review radi lakše odluke u odabiru moba.![]()
Bookmarks