ja si planiram kupiti taj sony ericsson v640i...ali me zanima neka vaša preporuka!!!jel se taj mob isplati kupit?? jel to novi mob ili je u prodaji već duže???molio bih da mi netko odgovori na pitanja!!!unaprijed hvala!!!!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa noviji je mob....
u prodaji je od 11mjeseca prosle godine(otprilike)
dobar mobitel za te novce, gornji ddio je metalan, doljnji gumiran......ima player koji je isti ko walkman 2.0.......sve u svemu super mob...ako ti ne treba af i svjetlo obar je....
----------Sony Ericsson----------
imam problem s njim kada idem na meni - multimediju unutra mi pokazuje da je sve prazno i kad otvorim slike ili video telefon se resetira. a kad idem na sve datoteke bude normalno. probao sam sa i bez memoriske kartice bude isto.
napravi glavni rest.....mozda proradi....
----------Sony Ericsson----------
Imam problem sa v640i modelom.
Kupio sam mobitel prije 1.5 godine te mi je istekla garanacija,a popravak me previse kosta pa su mi frendovi preporucili da se javim ovdje i sam probam popravit gresku.
Mobitel je kupljen u vip paketu. Nije otkodiravan ni modificiran jos.
Dok ocu otvorit moje aplikacije javlja mi gresku "Radnja nije uspjela"
Isto i dok ocu pristupit Moje Datoteke - Igre ili Aplikacije javlja istu gresku.
Pa ako imate ikakvo rijesenje bio bi vam jako zahvalan.
2.Pitanje - Da ne otvaram novi topic pitat cu ovdje odma.
Inace koristim za kao pristup internetu za svoj komp Vodafone Mobile Connect.
Pa me zanima posto mogu pristupit netu da koristim svoj mobitel kao modem. dali bi mogao isto tako i pristupit netu preko mobitela sa tom karticom.
Hvala unaprijed za pomoc.
Probajte sw update za rijesenje problema s javom.
2. mob mozete koristiti kao modem ali nisam siguran da mozete karticu od VMC koristiti u mobitelu. Za modem rad je dovoljno spojit kabel i instalirat drivere za mob
Imao sam isti problem samo sam bio pod garancijom ovako software update ne pomaže, nije ni meni, to je greška u ranijoj verziji softa koja uništi javu i file sistem tu pomaže jedino fleš mada update preko seusa nemože biti biti loša stvar i možda ako imaš sreće ipak riješi problem nemaš što izgubiti. Sad postoji mogućnost da sam riješiš problem koje u moje doba nije bilo jer je izašao besplatni soft za fleš koji bi riješio problem pogledaj temu :
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59201
pa poflešaj fon kad si kod toga kresni ga odmah u K630 i riješi se vodafona to je potpuno isti telefon bez vodafone branda, u temi imaš linkove za sav potreban soft, to bi trebalo riješiti tvoj problem ako ne ostaje ti samo servis kao i u slučaju da ti je to prekomplicirano.Postoji mogućnost da te ni to ne spasi jer na primjer taj postupak neće ukloniti zaštitu i otključati mobitel tako da je moguće da bez pravoga kabela i softa nemožeš uopće doprijeti do tog dijela priče ali ne košta te ništ aprobati naravno pod uvjetom da imaš dovoljno vremena. ovi poluidioti iz ovlaštenog servisa za to su trebali sto godina iako su to mogli riješiti u tenu i onda su još lagali i izmišljali boze o zamisli kalibraciji matične ploče, dok je na sony developers forumu uredno opisan bug i kvar kao problem softa verzije 29 i da ga rješava fleš na višu verziju, sreća da sam bio pod garancijom pa sam se samo nasmijao. Imaš u temi v640i review detaljan opis mojih doživljaja http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51915
Uglavnom nemoj ga poflešati na verziju softa 29 jer će ti se ista greška ponovno pojaviti već na noviju ja trenutno furam 1200-4926r1fa032.
Na net preko telefona koristeći pc možeš usb kabelom što radi bez problema http://sonyericssonblog.wordpress.co...phone-via-usb/ i bluetoothom što je malo kompliciranije i nisam još uspio.
@Sporky,
Vidim da si novi na forumu, pozdrav i dobrodosao. Par naputaka za pocetak:
- Procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema
- Koristi search, nemoj otvarati nove teme ako povoljna vec postoji
- Ovo je tematski forum, ne mozes u jednoj temi mijesati dva potpuno razlicita pitanja. Za vecinu modela postoje opcenite teme, pa generalna/jednostavnija pitanja mozes pitati u njima.
na koju foru da ovaj mob prikaže slike od omota albuma? prebacim mp3cu sa sređenim id3-om i sa sličicom zajedno u mob i ništa.
@Mylo,
Drugi put pazi kud postas, da ne bi bilo brisanja. Ovo nema nikakve veze sa moddanjem.
Bookmarks