Mislim da to ovisi koliko se posvećuješ fotografiji, za zabilježavanje trenutaka je i digitalac sasvim dovoljan...
digitalac
analogni
Mislim da to ovisi koliko se posvećuješ fotografiji, za zabilježavanje trenutaka je i digitalac sasvim dovoljan...
Malo mene i muci zabiljezavanje trenitaka digitalcem jer su prespori, dok on uslika jednu sliku pa je spremi prodje perfektno kereveljenje prijatelja koji se napio!Izvorno postao gog
Kako koji digitalac, to nikako nije pravilo. Moj T1 je recimo ultra brz i puni fleš stvarno iznenađujuće brzo...Izvorno postao kresoml
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...jel ti uopće imaš digitalac... zavisi koji model imaš i koji je proizvođač... moj Sony S80 je dosta brz i nema dugog čekanja, kao ni kod "wb-a"...Izvorno postao kresoml
Bookmarks