pogledajte ovaj hibrid:
http://www.gsmarena.com/samsung_serenata-2130.php
pogledajte ovaj hibrid:
http://www.gsmarena.com/samsung_serenata-2130.php
Sve je Ok ali cijena..... nece biti mala....
....
Mobitel predobro izgleda al će mu cijena biti jako visoka čim je Bang & Olufsen u pitanju.
Zadnji uredio gaginjo : 02-10-2007 u 20:17 Razlog: dopune i izmjene
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
oke, novo.. kod samsunga nevidjeno.. zanimljivo..
no meni svejedno fuuuuj![]()
a cijena ce bit astronomska.. ako to uopce i dodje u nase krajeve..
edit: okej, sad sam bolje bacila oko na sve specifikacije i opinjone na gsm areni..
i jos vise vicem fuuuuuj!
mob je velik. cemu uopce sluzi onaj prestravican slide? za zvucnik? meni izgleda kao los brijaci aparatmislim, nit inace nisam neki pobornik b&o.. al ovo je meni uzas. npr nokije sirocco i luna jesu posebne i skupe, ali imaju kakvo takvo opravdanje materijalima od kojih su izradjeni (stainless steel). ovaj samsung nema nis! ima potpis i 4gb.. sve ostalo je bezveze, a imat ce cijenu u rangu, ako ne i visu s gorenavedenim nokijama..
moje misljenje barem..
Zadnji uredio La_LuNa : 02-10-2007 u 22:57
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
na koju se stranu ovo okrene?
čemu onaj slide služi?
stvarno izgleda kao brijači aparat, kao što kaže La_LuNa..
Psmtr.. Nikad nisam prezalio sto se B&O vezao uz samsung umjesto za.. Say..Philips.. Kao sto su stavljali svoje ime na Genie, ali ne tak, vec za neku firmu koja ima veze sa poticanjem industrijskog dizajna.. Recimo neko djelo ex chiefa Frank Nuova.. Ili nesto u kooperaciji sa Starckom.. Samsung - bljack..
Katastrofa od moba...![]()
Btw: i samsung ce izbaciti liniju SVEGA - od mikrovalne do mobitela sa potpisom Armanija. Debilizam! Mrzim kad se MODNI dizajneri mijesaju u industrijski! A stari serene je debilizam na kvadrat; nevalja qrcu; imao sam ga ravno 2 dana i poklonio!
I što je pjesnik htio reći s ovim mobitelom![]()
pokusaj izbacivanja neceg jos nevidjenog,pretpostavljam.![]()
lol pa sta je ovo,meni izgleda ko malo bolji daljinski...a cijena ce bit par tisuća eura garant...
Ekšli.. izgleda kao minijatura Wurlitzera
osim ova 4gb-a nema nis posebno,a dizjan mi je odvratan
mob izgleda predooooobro
Stvarno mrak izgleda
THE POWER OF DREAMS
Bookmarks